-33%
, , , ,

Nycoplus Vegansk Omega-3 fra alger 30 stk

Opprinnelig pris var: kr 269,00.Nåværende pris er: kr 179,00.

Nycoplus Vegansk Omega-3 fra alger 30stk er et kosttilskudd som gir kroppen din tilstrekkelig mengde Omega-3 fettsyrer uten å måtte ty til fiskeoljer.

EAN: 07038310000079 Produktnummer: 950196 Kategorier: , , , ,
Sikker betaling
 • Vipps logo ikon.
 • Klarna logo ikon

Pris pr. stk.: kr. 8,97

Produktinformasjon

Nycoplus Vegansk Omega-3 fra alger gir deg en pålitelig måte å styrke din generelle helse og støtte hjernen din med essensielle omega-3 fettsyrer, uten å belaste miljøet eller stole på fiskeolje. Denne praktiske pakken inneholder 30 kapsler, hver laget av alger, og gir et bærekraftig og vegetarisk alternativ for omega-3-tilskudd.

Fordeler med Nycoplus Vegansk Omega-3 fra alger

 1. Omega-3-fettsyrer for hjernen: Omega-3-fettsyrer, spesielt DHA (docosahexaensyre), spiller en avgjørende rolle i å støtte hjernens funksjon og kognitive helse.
 2. Hjerte- og karsunnhet: Omega-3-fettsyrer er kjent for å fremme hjerte- og karsunnhet ved å bidra til å opprettholde normale blodlipider.
 3. Bærekraftig kilde: Nycoplus Vegansk Omega-3 fra alger er et miljøvennlig alternativ, da det ikke involverer bruk av fisk eller havets ressurser.
 4. Vegetarisk og vegansk: Produktet er egnet for både vegetarianere og veganere, og gir en etisk og sunn måte å få omega-3-tilskudd.
 5. Kapsel form: Kapslene er enkle å svelge og gir en nøyaktig dose av omega-3-fettsyrer.
 6. Praktisk pakking: Denne pakken med 30 kapsler gir deg nok omega-3-tilskudd for en måned, og produktet har lang holdbarhet.

Nycoplus Kvalitet

Nycoplus er kjent for sin dedikasjon til kvalitet og pålitelighet når det gjelder kosttilskudd. Nycoplus Vegansk Omega-3 fra alger er nøye formulert og testet for å sikre renhet, kvalitet og effektivitet. Her er noen grunner til at du kan stole på Nycoplus for dine omega-3-behov:

 • Bærekraftig kilde: Produktet er laget av alger, en fornybar og bærekraftig kilde til omega-3-fettsyrer, som ikke belaster økosystemet i havet.
 • Nøyaktig dosering: Hver kapsel gir en nøyaktig mengde omega-3-fettsyrer, slik at du kan være trygg på at du får riktig dose.
 • Lang holdbarhet: Den praktiske pakken med 30 kapsler gir deg nok omega-3-tilskudd for en måned, og produktet har lang holdbarhet.
 • Trygg og pålitelig: Nycoplus Vegansk Omega-3 fra alger er grundig testet for å sikre at det oppfyller strenge kvalitetsstandarder og er trygt å bruke som en del av din daglige helsestrategi.

Inkluder Nycoplus Vegansk Omega-3 fra alger i din daglig rutine

Enten du er vegetarianer, veganer eller bare ønsker å ivareta din generelle helse og styrke hjernen din, kan Nycoplus Vegansk Omega-3 fra alger være den ideelle tillegg til din daglige rutine. Bestill din pakke med 30 kapsler i dag og opplev fordelene med naturlig helse for kropp og sinn.

Egenskaper

Navn: Nycoplus Vegansk Omega-3 fra alger 30stk

Leverandør: Orifarm Healthcare AS

Varenummer: 950196

Ingredienser

Algeolje, kapselvegg [glyserol, hydroksypropylstivelse, geleringsmiddel (karragenan), surhetsregulerende middel (natriumkarbonat)], solsikkeolje, rosmarinekstrakt, antioksidanter (tokoferolrikt ekstrakt, askorbinsyreester av fettsyrer).

Handlekurv
Nycoplus Vegansk Omega-3Nycoplus Vegansk Omega-3 fra alger 30 stk
Opprinnelig pris var: kr 269,00.Nåværende pris er: kr 179,00.
Skroll til toppen