, , , , ,

Plackers Original tanntrådbøyler med tannstikke 38stk

kr 59,00

Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. stk.: kr. 1.55

Tanntrådbøyler med integrert tannstikke

Produkter

Plackers Tanntrådbøyle Original er en fantastisk tannrenseprodukt for de som ønsker en enkel og effektiv måte å rengjøre tannkjøttet på. Denne bøylen er laget av et mykt, fleksibelt materiale som gjør at den kan formes etter tannkjøttet for en mer behagelig bruk.

En av de beste tingene med Plackers Tanntrådbøyle Original er at den er veldig enkel å bruke. Alt du trenger å gjøre er å plassere den mellom tennene og tannkjøttet og gli den frem og tilbake langs tannkjøttlinjen for å fjerne plakk og matrester. Bøylen er også utstyrt med en spiss på den ene enden, slik at du kan rengjøre områder som er vanskelige å nå med en vanlig tannbørste.

Et annet positivt aspekt ved Plackers Tanntrådbøyle Original er at den er laget av et miljøvennlig materiale som er fri for BPA og andre skadelige stoffer. Den er også lett å ta med seg i lommen eller vesken, slik at du alltid kan ha den med deg når du er på farten.

Alt i alt er Plackers Tanntrådbøyle Original et utmerket valg for de som ønsker en enkel og effektiv måte å rengjøre tannkjøttet på. Den er behagelig å bruke, enkel å ta med seg på reise, og laget av et miljøvennlig materiale. Hvis du leter etter et tannrenseprodukt som gir deg et sunt og glansfullt smil, kan dette være akkurat det du trenger

Kan brukes flere ganger så lenge tråden holder. Skyll tråden etter bruk.

Egenskaper

Navn: Plackers Original tanntrådbøyler med tannstikke 38stk

Leverandør: Perrigo Norge AS

Varenummer: 987624

Ingredienser

 

Handlekurv
Plackers Original tanntrådbøyler med tannstikke 38stk
kr 59,00
Skroll til toppen