, , ,

Melatonin Sana Pharma 1mg kapsler 30 stk

kr 89,00

EAN: 7090036440140 Produktnummer: 849862 Kategorier: , , , Stikkord: , , ,
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. stk.: kr. 3.8

Produktinformasjon

Kosttilskudd for regulering av døgnrytmen og bedre søvn

Sana Pharma Medical Melatonin er et kosttilskudd utviklet for å støtte reguleringen av kroppens naturlige døgnrytme og bidra til en raskere innsovning. Med 1 mg melatonin i hver kapsel, tilbyr dette tilskuddet en hjelpende hånd for de som opplever utfordringer med å sovne eller de som lider av jetlag.

Hovedfordeler med Melatonin Sana Pharma 1mg kapsler

  • Støtter Døgnrytmen: Melatonin bidrar til å regulere kroppens naturlige døgnrytme, som er avgjørende for en sunn søvn-våken syklus.
  • Reduserer Innsovningstiden: Tilskudd av melatonin kan hjelpe til med å korte ned tiden det tar å sovne for de som opplever søvnvansker.
  • Bidrar til Redusert Jetlag: Ved reise over tidssoner kan melatonin bidra til å redusere følelsen av jetlag ved å justere kroppens interne klokke.
  • Naturlig Søvnhjelp: Melatonin produseres naturlig i kroppen, og tilskuddet etterligner denne naturlige prosessen.

Bruksanvisning

Ta en (1) kapsel av Sana Pharma Medical Melatonin 1mg, 1 time før sengetid eller nærmere leggetid som nødvendig. For jetlag, ta en kapsel ved leggetid på reisedagen og fortsett noen dager etter ankomst for best mulig tilpasning til ny tidssone.

Viktig Informasjon

  • Anbefales ikke for barn og unge under 18 år, gravide eller ammende.
  • Hver kapsel inneholder 1 mg melatonin, nøye dosert for effektivitet og sikkerhet.
  • Sørg for å konsultere med en helsefaglig før bruk, spesielt hvis du bruker andre medikamenter eller har en medisinsk tilstand.

Sana Pharma Medical Melatonin 1mg Kapsler er den ideelle løsningen for voksne som søker en naturlig metode for å forbedre sin søvnkvalitet og tilpasse seg bedre til endringer i døgnrytmen. Enten du sliter med å sovne, opplever søvnvansker grunnet skiftarbeid, eller ønsker å redusere effekten av jetlag, kan dette kosttilskuddet være et verdifullt tillegg til din kveldsrutine.

Anbefalt bruk

Voksne over 18 år: Ta en kapsel 1 time eller tettere opptil leggetid. Ved jet-lag, ta første kapsel ved leggetid første reisedag og noen dager etter ankomst.

Anbefales ikke til barn og unge under 18 år, gravide eller ammende.

Egenskaper

Navn: Sana Pharma Medical melatonin 1mg kapsler 30stk

Leverandør: Sana Pharma Medical As

Varenummer: 849862

Ingredienser

Fyllstoff: mikrokrystallinsk cellulose: maltodekstrin, gelatin (fra storfe), Melatonin. Overflatebehandlingsmiddel: silisiumdioksid, magnesiumsalter av fettsyrer. Fargestoff: E171 (titandioksid).

Handlekurv
Melatonin Sana Pharma 1mg kapsler 30 stkMelatonin Sana Pharma 1mg kapsler 30 stk
kr 89,00
Skroll til toppen