, , ,

Melatonin Spray Sana Pharma 0,5 mg 15 ml

kr 109,00

Melatonin Spray er et kosttilskudd og gir et tilskudd av melatonin og bidrar til bedre søvn og regulering av døgnrytmen.

EAN: 9780201379624 Produktnummer: 965584 Kategorier: , , ,
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. ml: kr. 7.27

Produktinformasjon

Praktisk melatonin spray for enkel og rask absorpsjon

Melatonin Spray fra Sana Pharma er et innovativt kosttilskudd utviklet for voksne, som tilbyr melatonin i en praktisk sprayform. Melatonin er kjent for sin evne til å regulere kroppens døgnrytme, og dette tilskuddet er spesielt nyttig for de som opplever utfordringer med å sovne eller lider av jetlag.

Hovedfordeler med Melatonin Spray Sana Pharma 0,5 mg

  • Regulerer Døgnrytmen: Melatonin bidrar til å regulere kroppens naturlige søvn-våken syklus, og er ideell for personer med uregelmessige søvnmønstre.
  • Rask Absorpsjon: Sprayformen sørger for rask absorpsjon av melatonin direkte under tungen, noe som kan fremskynde innsovningstiden.
  • Reduserer Jetlag: Kan effektivt bidra til å redusere følelsen av jetlag ved å justere kroppens interne klokke til nye tidssoner.
  • Enkel Dosering: Hver spray gir 0,5 mg melatonin, og gjør det enkelt å dosere etter behov.

Bruksanvisning

  • For Innsovning: 2 spray (1 mg) under tungen ved leggetid.
  • Ved Jet-Lag: 1-2 spray (0,5 mg – 1 mg) under tungen ved leggetid første reisedag og noen dager etter ankomst.

Sprayflasken er designet for å inneholde mer enn 15 ml, noe som kan gi inntrykk av at flasken er halvfull ved åpning. Dette sikrer korrekt dosering og lengre bruk.

Viktig Informasjon

  • Anbefales ikke for barn og unge under 18 år, gravide eller ammende.
  • Som med alle kosttilskudd, er det anbefalt å konsultere med en helsefaglig før bruk, spesielt for personer som bruker medisin eller har en helsetilstand.

Melatonin Spray Sana Pharma er det ideelle valget for voksne som søker en effektiv og rask løsning for å forbedre sin søvnkvalitet eller håndtere effekten av jetlag. Den praktiske sprayflasken gjør det enkelt å ta med på reise, og gir rask lindring for en bedre natts søvn.

Egenskaper

Navn: Sana Pharma Melatonin Spray 0,5 mg 15 ml

Leverandør: Sana Pharma Medical As

Varenummer: c

Ingredienser

Vegetablisk glyserol, demineralisert vann, emulgator: polysorbat; melatonin; smak og surhetregulerende middel: eplesyre; konserveringsmidler: natriumbensoat, kaliumsorbat; søtningsmidler: sukralose, steviol glykosid.

Handlekurv
Melatonin Spray Sana Pharma 0,5 mg 15 mlMelatonin Spray Sana Pharma 0,5 mg 15 ml
kr 109,00
Skroll til toppen