,

Taylor of old bond street jermyn street collection barberkrem 150 g

kr 189,00

Taylor of Old Bond Street Jermyn Street Collection Barberkrem, en skånsom barberkrem spesielt utviklet for sensitiv hud.

Produktnummer: 650011 Kategorier: ,
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. g: kr. 1.26

Barberkrem

Produktinformasjon

Taylor of Old Bond Street Jermyn Street Collection Barberkrem, en skånsom barberkrem spesielt utviklet for sensitiv hud. Denne barberkremen fra Taylor of Old Bond Street er en del av Jermyn Street Collection og er tilgjengelig på vårt nettapotek for en behagelig og skånsom barberingsopplevelse.

Barberkremen har en kremet og myk konsistens som enkelt skaper et fyldig skum når den påføres. Den er formulert med nøye utvalgte ingredienser som bidrar til å mykgjøre skjegget og gi en jevn og komfortabel barbering.

Barberkremen er spesielt utviklet for å være skånsom mot sensitiv hud. Den er beriket med beroligende og fuktighetsgivende ingredienser som bidrar til å redusere irritasjon og etterlate huden myk og velpleid.

Taylor of Old Bond Street Jermyn Street Collection Barberkrem har en delikat og subtil duft som ikke er overveldende. Duften gir en følelse av renhet og friskhet under barberingen.

For å bruke Taylor of Old Bond Street Jermyn Street Collection Barberkrem, fukt ansiktet med varmt vann og påfør en liten mengde krem på barberkosten. Påfør kremen jevnt over skjegget og masser forsiktig inn i huden. Barber som vanlig og skyll grundig med varmt vann etter barberingen.

Egenskaper

Navn: Taylor of old bond street jermyn street collection barberkrem 150 g

Leverandør: Taylor of old bond street

Varenummer: 650011

Handlekurv
Taylor of Old Bond Street Jermyn Street Collection BarberkremTaylor of old bond street jermyn street collection barberkrem 150 g
kr 189,00
Skroll til toppen