,

Taylor of Old Bond Street Lime Zest Barberkrem 150 g

kr 189,00

Taylor of Old Bond Street Lime Zest Barberkrem, en oppfriskende og sitrusaktig barberkrem som gir en herlig barberopplevelse.

EAN: 4031683452189 Produktnummer: 650001 Kategorier: ,
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. g: kr. 1.26

Barberkrem

Produktinformasjon

Taylor of Old Bond Street Lime Zest Barberkrem, en oppfriskende og sitrusaktig barberkrem som gir en herlig barberopplevelse. Denne barberkremen fra Taylor of Old Bond Street er tilgjengelig på vårt nettapotek og vil hjelpe deg med å oppnå en glatt og komfortabel barbering med sin oppkvikkende duft av sitron.

Barberkremen har en rik og kremet konsistens som skummer lett når den påføres. Den er formulert med høykvalitets ingredienser som bidrar til å mykgjøre skjegget og gi en tett og presis barbering.

Barberkremen har en oppfriskende duft av sitron som gir en sitrusaktig og forfriskende opplevelse under barberingen. Duften vekker sansene og etterlater huden delikat parfymert og fornyet.

For å bruke Taylor of Old Bond Street Lime Zest Barberkrem, fukt ansiktet med varmt vann og påfør en liten mengde krem på barberkosten. Påfør kremen jevnt på skjegget og masser forsiktig inn i huden. Barber som vanlig og skyll grundig med varmt vann etter barberingen.

Egenskaper

Navn: Taylor of old bond street lime zest shaving cream 150 g

Leverandør: Taylor of old bond street

Varenummer: 650001

 

Handlekurv
Taylor of Old Bond Street Lime Zest BarberkremTaylor of Old Bond Street Lime Zest Barberkrem 150 g
kr 189,00
Skroll til toppen