,

Taylor of old bond street organic barberkrem 150 g

kr 189,00

Taylor of Old Bond Street Organic Barberkrem, en naturlig og skånsom barberkrem som gir en behagelig barberingsopplevelse uten irritasjon.

Produktnummer: 666003 Kategorier: ,
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. g: kr. 1.26

Barberkrem

Produktinformasjon

Taylor of Old Bond Street Organic Barberkrem, en naturlig og skånsom barberkrem som gir en behagelig barberingsopplevelse uten irritasjon. Denne barberkremen fra Taylor of Old Bond Street er formulert med økologiske ingredienser og er tilgjengelig på vårt nettapotek.

Barberkremen har en lett og kremet konsistens som enkelt skaper et fyldig skum når den påføres. Den er beriket med nøye utvalgte økologiske ingredienser som bidrar til å mykgjøre skjegget og gi en jevn og komfortabel barbering.

Denne barberkremen er spesielt formulert for å være skånsom mot huden. Den inneholder beroligende og fuktighetsgivende ingredienser som bidrar til å redusere irritasjon og etterlate huden myk og velpleid.

Kremen har en delikat og naturlig duft som ikke er overveldende. Den gir en følelse av friskhet og velvære under barberingen.

For å bruke Taylor of Old Bond Street Organic Barberkrem, fukt ansiktet med varmt vann og påfør en liten mengde krem på barberkosten. Påfør kremen jevnt over skjegget og masser forsiktig inn i huden. Barber som vanlig og skyll grundig med varmt vann etter barberingen.

Egenskaper

Navn: Taylor of old bond street organic barberkrem 150 g

Leverandør: Taylor of old bond street

Varenummer: 650013

Handlekurv
Taylor of Old Bond Street Organic BarberkremTaylor of old bond street organic barberkrem 150 g
kr 189,00
Skroll til toppen