,

Taylor of old bond street st james collection barberkrem 150 g

kr 189,00

Taylor of Old Bond Street St James Collection Barberkrem, en luksuriøs barberkrem med en sofistikert og maskulin duft.

EAN: 696770010150 Produktnummer: 650012 Kategorier: ,
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. g: kr. 1.26

Barberkrem

Produktinformasjon

Taylor of Old Bond Street St James Collection Barberkrem, en luksuriøs barberkrem med en sofistikert og maskulin duft. Denne barberkremen fra Taylor of Old Bond Street er en del av St James Collection og er tilgjengelig på vårt nettapotek for en førsteklasses barberingsopplevelse.

Kremen har en rik og kremet konsistens som skaper et fyldig og luksuriøst skum når den påføres. Den er formulert med høykvalitets ingredienser som bidrar til å mykgjøre skjegget og gi en jevn og tett barbering.

Barberkremen har en sofistikert og maskulin duft som kombinerer friske sitrusnoter med hint av bergamott, patchouli og sandeltre. Duften gir en følelse av eleganse og raffinement og etterlater huden duftende med en subtil og tiltrekkende aroma.

For å bruke Taylor of Old Bond Street St James Collection Barberkrem, fukt ansiktet med varmt vann og påfør en liten mengde krem på barberkosten. Påfør kremen jevnt over skjegget og masser forsiktig inn i huden. Barber som vanlig og skyll grundig med varmt vann etter barberingen.

Egenskaper

Navn: Taylor of old bond street st james collection barberkrem 150 g

Leverandør: Taylor of old bond street

Varenummer: 650012

Handlekurv
Taylor of Old Bond Street St James Collection BarberkremTaylor of old bond street st james collection barberkrem 150 g
kr 189,00
Skroll til toppen