-20%
, , , , , ,

The Inkey List Collagen Peptide Serum 30 ml

kr 156,00 ,-

The Inkey List Collagen Peptide Serum er et serum som er spesielt formulert for å forbedre hudens elastisitet og fasthet. Stimulerer hudens naturlige produksjon av kollagen.

EAN: 05060879820500 Produktnr: 934889 Kategorier: , , , , , , Stikkord: , , ,
Sikker betaling

Pris pr. ml kr. 5,20

Produktinformasjon

The Inkey List Collagen Peptide Serum er et serum som er spesielt formulert for å gi huden en ekstra dose kollagen, en viktig byggestein for hudens elastisitet og fasthet. Dette serumet inneholder også peptider som bidrar til å stimulere hudens naturlige produksjon av kollagen, samt hyaluronsyre som gir fuktighet til huden.

The Inkey List Collagen Peptide Serum inneholder aktive ingredienser for fuktighet og fastere hud

Collagen Peptide Serum fungerer ved å levere en høy konsentrasjon av kollagen og peptider til huden, som bidrar til å forbedre hudens elastisitet og fasthet. Peptider stimulerer også hudens naturlige produksjon av kollagen, som kan avta med alderen. Hyaluronsyre gir fuktighet til huden, slik at den ser glattere og jevnere ut.

Flere fordeler ved å bruke The Inkey List Collagen Peptide Serum

  • Bidrar til å forbedre hudens elastisitet og fasthet
  • Reduserer synlige tegn på aldring som fine linjer og rynker
  • Stimulerer hudens naturlige produksjon av kollagen
  • Gir intens fuktighet til huden
  • Gjør huden jevn og glatt

Egenskaper

Navn: The Inkey List Collagen Peptide Serum 30 ml

Leverandør: The Inkey List

Varenummer: 934889

Ingredienser

Water (Aqua / Eau), Glycerin, Butylene Glycol, Propanediol, Phenoxyethanol, Hydroxyethylcellulose, Sodium Phytate, Citric Acid, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Carbomer, Hyaluronic Acid, Sodium Lactate, Palmitoyl Dipeptide-5 Diaminobutyroyl Hydroxythreonine, Palmitoyl Dipeptide-5 Diaminohydroxybutyrate, Polysorbate 20, Polysorbate 60, Disodium Phosphate, Sodium Phosphate, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Palmitoyl Tripeptide-1.

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

 

Handlekurv
The Inkey List Collagen Peptide Serum 30 mlThe Inkey List Collagen Peptide Serum 30 ml
kr 156,00 ,-
Skroll til toppen