-28%
, , , , ,

The Inkey List Hyaluronic Acid Cleanser 150 ml

kr 174,00 ,-

The Inkey List Hyaluronic Acid Cleanser er en skånsom ansiktsrens som fjerner både sminke og solkrem og som er formulert med hyaluronsyre, en ingrediens som er kjent for å tilføre fuktighet til huden.

EAN: 05060879823280 Produktnr: 810454 Kategorier: , , , , ,
Sikker betaling

Pris pr. ml kr. 1,16

Produktinformasjon

The Inkey List Hyaluronic Acid Cleanser er en skånsom ansiktsrens som fjerner både sminke og solkrem og som er formulert med hyaluronsyre, en ingrediens som er kjent for å tilføre fuktighet til huden. Denne rensekremen er også beriket med vitamin B5 som bidrar til å berolige og styrke hudbarrieren samt opprettholder hudens naturlige pH.

The Inkey List Hyaluronic Acid Cleanser inneholder aktive ingredienser for rengjøring samt fukter huden

Hyaluronic Acid Cleanser fungerer ved å forsiktig fjerne urenheter og overflødig olje fra huden, samtidig som den tilfører fuktighet og beroliger huden. Hyaluronsyre binder fuktighet til huden, noe som gir en umiddelbar fuktighetsboost. Vitamin B5 bidrar til å berolige og styrke huden, samtidig som den hjelper til med å redusere rødhet og irritasjon.

Flere fordeler med The Inkey List Hyaluronic Acid Cleanser

  • Fjerner sminke og solkrem
  • Skånsom ansiktsrens som tilfører fuktighet
  • Fjerner urenheter og overflødig olje fra huden
  • Beroliger og styrker hudbarrieren
  • Reduserer rødhet og irritasjon
  • Holder huden myk og smidig

Anbefalt bruk

Brukes som første steg i hudpleierutine som en ansiktsrens både morgen og kveld, og kan brukes i både ansiktet og halsen.

Tips: For å fjerne øyesminke påføres ansiktsrensen på en bomullspad og holdes over øynene 5-10 sekunder ekstra.

Egenskaper

Navn: The Inkey List Hyaluronic Acid Cleanser 150 ml

Leverandør: The Inkey List

Varenummer: 810454

Ingredienser

Water (Aqua / Eau), Glycerin, Coco-Glucoside, Betaine, Cetearyl Alcohol, Stearic Acid, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Xanthan Gum, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Inulin, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, Dehydroacetic Acid, Polyquaternium-10, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Sodium Hyaluronate, Lecithin

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren

Handlekurv
The Inkey List Hyaluronic Acid Cleanser 150 mlThe Inkey List Hyaluronic Acid Cleanser 150 ml
kr 174,00 ,-
Skroll til toppen