, , , ,

The Inkey List Mandelic Acid Treatment 15 ml

kr 144,00

The Inkey List Mandelic Acid Treatment er en hudpleiebehandling som er spesielt utviklet for å gi en jevnere, mer strålende og sunnere hud, spesielt etter urenheter og akne.

EAN: 5060879823129 Produktnummer: 993463 Kategorier: , , , , Merkevare:
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. ml kr. 9,73

Produktinformasjon

The Inkey List Mandelic Acid Treatment er en hudpleiebehandling som er spesielt utviklet for å gi en jevnere, mer strålende og sunnere hud, spesielt etter urenheter og akne. Dette produktet inneholder 10% mandelsyre, en type AHA-syre (Alpha Hydroxy Acid), som er kjent for å være mildere enn andre AHA-syrer og er derfor egnet for de med sensitiv hud.

Hvordan fungerer The Inkey List Mandelic Acid Treatment?

Mandelic Acid Treatment fungerer ved å eksfoliere og fjerne døde hudceller fra hudens overflate. Produktet inneholder 10% mandelsyre og 0,1% retinol, som sammen jobber med glycerin mot misfarging og mørke flekker med en eksfoliering som stimulerer celleregenereringen og hjelper til med å fornye huden din. Mandelic Acid Treatment bidrar også til å redusere forekomsten av fine linjer og rynker, og gir en mer jevn hudtone.

Hva er fordelene ved å bruke The Inkey List Mandelic Acid Treatment?

The Inkey List Mandelic Acid Treatment er ideell for de som ønsker en mild eksfoliering som passer for sensitiv hud. I tillegg kan produktet bidra til å bekjempe akne, redusere porer og forbedre hudens generelle utseende. Produktet er en skånsom, men kraftig behandling som bidrar til å redusere hyperpigmentering og blekningsmerker betraktelig forårsaket av urenheter eller kviser.

Anbefalt bruk

Brukes etter rens, hvor man påfører produktet på det berørte området i ansiktet. Det anbefales å bruke solfaktor om morgenen ettersom mandelsyrebehandling kan øke solfølsomheten.

Egenskaper

Navn: The Inkey List Mandelic Acid Treatment 15 ml

Leverandør: The Inkey List

Varenummer: 993463

Ingredienser

Aqua (Water/Eau), Propanediol, Mandelic Acid, Coco-Caprylate/Caprate, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Sodium Hydroxide, Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate, Candelilla/Jojoba/Rice Bran Polyglyceryl-3 Esters, Sodium Stearoyl Glutamate, Phenoxyethanol, Sodium Stearoyl Lactylate, Benzyl Alcohol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Copernicia Cerifera Cera, Retinol, Polysorbate 20, Ethylhexylglycerin, Dehydroacetic Acid, Helianthus Annuus Seed Oil, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, 1, 2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Disodium Cocoamphodiacetate, Tocopherol, Xanthan Gum, Ethyl Ferulate, Humulus Lupulus Extract.

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren

Handlekurv
The Inkey List Mandelic Acid TreatmentThe Inkey List Mandelic Acid Treatment 15 ml
kr 144,00
Skroll til toppen