, , , , , ,

The Inkey List Oat Cleansing Balm rensebalm 150ml

kr 164,00

The Inkey List Oat Cleansing Balm rensebalm er en mild og beroligende rens som er utviklet for å fjerne sminke og urenheter samtidig som den bevarer hudens naturlige fuktighet.

EAN: 5060879822221 Produktnummer: 864048 Kategorier: , , , , , , Merkevare:
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. ml: kr. 1.10

Produktinformasjon

The Inkey List Oat Cleansing Balm rensebalm er en mild og beroligende rens som er utviklet for å fjerne sminke og urenheter samtidig som den bevarer hudens naturlige fuktighet. Denne rensen er spesielt formulert for sensitiv hud og inneholder havre som bidrar til å lindre irritert hud og redusere rødhet.

Mild rens for sensitiv hud

Produktet er en mild rens som er spesielt utviklet for å være skånsom mot sensitiv hud. Havre bidrar til å lindre irritasjon og redusere rødhet, samtidig som den fjerner sminke og urenheter.

Bevarer hudens fuktighet med The Inkey List Oat Cleansing Balm rensebalm

Denne rensen inneholder ikke bare ingredienser som fjerner sminke og urenheter, den bidrar også til å bevare hudens naturlige fuktighet. Dette er spesielt viktig for sensitiv hud som kan være mer utsatt for å tørke ut.

Beroligende egenskaper

Havre, søt mandelolje og vitamin E er kjent for sine beroligende egenskaper og er ideelle for sensitiv hud. Inkey List Oat Cleansing Balm rensebalm er derfor et godt valg for alle som ønsker å ta vare på sin sensitive hud på en mild og effektiv måte.

Egenskaper

Navn: The Inkey List Oat Cleansing Balm rensebalm 150ml

Leverandør:

Varenummer: 864048

Ingredienser

Aqua (Water), Urea, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate SE, Avena Sativa (Oat) Kernel Flour, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Squalane, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Sodium Carbomer, Sodium Stearoyl Glutamate, Citric Acid, Ethylhexylglycerin, Sodium Gluconate, Dehydroacetic Acid.

Handlekurv
The Inkey List Oat Cleansing Balm rensebalm 150mlThe Inkey List Oat Cleansing Balm rensebalm 150ml
kr 164,00
Skroll til toppen