-24%
, , , ,

The Inkey List PHA Toner 100 ml

kr 125,00

The Inkey List PHA Toner er en mild toner som er formulert med Polyhydroxy acids (PHA), en gruppe av syrer som gir en mild eksfoliering for å avdekke en strålende og jevn hud.

EAN: 5060879821521 Produktnummer: 895943 Kategorier: , , , , Merkevare:
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. ml kr. 1,64

Produktinformasjon

The Inkey List PHA Toner er en mild toner som er formulert med Polyhydroxy acids (PHA), en gruppe av syrer som gir en mild eksfoliering for å avdekke en strålende og jevn hud. Denne toneren er skånsom mot huden, samtidig som den gir en dyprensende effekt og gir huden en mer jevn tekstur.

The Inkey List PHA Toner inneholder aktive ingredienser som gir fuktighet og jevner ut huden.

  • Mild eksfoliering: Polyhydroxy acids (PHA) gir en mild eksfoliering som fjerner døde hudceller og avslører en strålende og jevn hud.
  • Forbedrer hudens tekstur: Ved å fjerne døde hudceller, kan The Inkey List PHA Toner forbedre hudens tekstur og gjøre den mykere og glattere.
  • Fuktighetsgivende: Toneren inneholder også fuktighetsgivende ingredienser som glyserin og niacinamid som bidrar til å gi fuktighet til huden og beskytte den mot fuktighetstap.
  • Passer for alle hudtyper: The Inkey List PHA Toner er formulert for å passe til alle hudtyper, fra tørr til fet og alt imellom.

Anbefalt bruk

Påfør toneren på en bomullspad og sveip over ansiktet etter rensing. Unngå øyepartiet. Bruk toneren morgen og kveld for best resultat, og følg opp med din vanlige hudpleierutine. The Inkey List PHA Toner kan også brukes som en del av en dobbel renserutine for en dyprensing av huden.

Egenskaper

Navn: The Inkey List PHA Toner 100 ml

Leverandør: The Inkey List

Varenummer: 895943

Ingredienser

Water (Aqua / Eau), Propanediol, Gluconolactone, Niacinamide, Pentylene Glycol, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Ppg-26-Buteth-26, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Sodium Hydroxide.

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
The Inkey List PHA Toner 100 mlThe Inkey List PHA Toner 100 ml
kr 125,00
Skroll til toppen