, , , , ,

Tiger Balsam Soft 25g

kr 99,00 ,-

Dette produktet er designet for å gi deg en mykere og mildere opplevelse av Tiger Balsam som du allerede kjenner og elsker.

EAN: 08888650021642 Produktnr: 901315 Kategorier: , , , , ,
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris kr. per g: 4,08

Naturlig smertelindring med Tiger Balsam Soft

Produktinformasjon

Dette produktet er designet for å gi deg en mykere og mildere opplevelse av Tiger Balsam som du allerede kjenner og elsker. Med sin unike formel, vil Tiger Balsam Soft hjelpe deg med å lindre smerte og ømhet, samt gi en beroligende følelse på huden. Her er noen av de viktigste funksjonene som gjør dette produktet til en av de beste i markedet:

Smertelindring med Tiger Balsam

Med sin spesielle formel av naturlige ingredienser, inkludert kamfer og mentol, vil dette produktet lindre smerter og ubehag i kroppen. Balsamen kan brukes til å lindre smerter i muskler, ledd, nakke, skuldre og rygg. Den varmende effekten av produktet vil gi deg en umiddelbar følelse av lettelse, og det vil også bidra til å øke blodsirkulasjonen i området. Hvis du lider av kroniske smerter eller ubehag i kroppen, er Tiger Balsam Soft et produkt som vil hjelpe deg med å takle smertene på en effektiv måte.

Avslapning

Balsamen er et produkt som hjelper deg med å slappe av i musklene og redusere stress og spenning. Du kan bruke Tiger Balsam Soft etter en lang dag på jobben eller en intens treningsøkt for å roe ned kroppen og sinnet. Produktet vil gi deg en beroligende følelse på huden, og du vil føle deg avslappet og rolig etter bruk. Tiger Balsam Soft er det perfekte produktet for de som ønsker å lindre smerter samtidig som de ønsker å slappe av og redusere stress.

Enkel å bruke

Gni produktet inn i huden og vent på at det skal virke. Produktet vil begynne å varme opp området, og du vil snart føle lettelse fra smerte og ubehag. Tiger Balsam Soft er også enkel å ta med deg uansett hvor du går. Du kan enkelt pakke det i vesken eller lommeboken din, og du vil alltid ha det tilgjengelig når du trenger det.

Til voksne og barn over 3 år. Inneholder parfyme.

Anbefalt bruk

Påføres og masseres inn i huden på det verkende området 2-3 ganger daglig.

Egenskaper

Navn: Tiger balsam

Leverandør: Karo Pharma AS

Varenummer: 901315

Ingredienser

petrolatum, melaleuca cajaputi oil, l-menthol, paraffin, camphor, parfum (linalool) eugenia caryofyllus flower oil, eugenol.

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
Tiger BalsamTiger Balsam Soft 25g
kr 99,00 ,-
Skroll til toppen