,

V6 Strength Spearmint Tyggegummi

kr 44,00

V6 Strength Spearmint er en sukkerfri dental tyggegummi designet spesielt for voksne, med mål om å supplere daglig tannpleie.

Produktnummer: 973494 Kategorier: ,
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Produktinformasjon

Dental tyggegummi med spearmint for voksne

V6 Strength Spearmint er en sukkerfri dental tyggegummi designet spesielt for voksne, med mål om å supplere daglig tannpleie. Med sin forfriskende spearmintsmak og innhold av xylitol, tilbyr denne tyggegummien ikke bare en frisk pust, men bidrar også til å nøytralisere syrer i munnen som kan forårsake hull og vedlikeholder tennenes mineralisering.

Hovedfordeler med V6 Strength Spearmint Tyggegummi

  • Syrenøytraliserende Effekt: Xylitol har en dokumentert evne til å nøytralisere syrer i munnen, noe som bidrar til å motvirke dannelsen av hull.
  • Fremmer Tannmineralisering: Hjelper til med å opprettholde tennenes mineralisering, som er viktig for en sterk tannstruktur.
  • Forebygger Karies: Inneholder xylitol, som er kjent for sin evne til å hindre karies ved å redusere bakterievekst i munnen.
  • Sukkerfri: Tilbyr alle fordelene uten risikoen som kommer med sukkerholdige tyggegummier.
  • Forfriskende Spearmintsmak: Gir en umiddelbar frisk følelse i munnen, perfekt for voksne som ønsker frisk pust.

Bruksanvisning

V6 Strength Spearmint Tyggegummi er ideell for bruk etter måltider eller når som helst gjennom dagen når det ikke er mulig å pusse tennene. Tygg en tyggegummi i noen minutter for å aktivere syrenøytraliserende effekt og for å nyte friskheten spearmintsmaken gir.

Viktig Informasjon

  • Tillegg til Tannpuss: Dette produktet er ment som et supplement til regelmessig tannpuss med fluortannkrem, ikke en erstatning.
  • For Voksne: Spesielt formulert for bruk av voksne.
  • Oppbevaring: Oppbevares utilgjengelig for små barn for å unngå risiko for kvelning.

V6 Strength Spearmint Tyggegummi gir en praktisk løsning for voksne som ønsker å ta vare på sin munnhygiene på farten. Denne tyggegummien gir ikke bare en forfriskende pust av spearmint, men spiller også en viktig rolle i forebyggingen av karies og vedlikehold av sunne tenner og tannkjøtt.

Egenskaper

Navn: V6 Strength Spearmint Tyggegummi

Leverandør:

Varenummer: 973494

Ingredienser

Sødestoffer/søtningsmiddel (maltitoler, sorbitol, xylitol 5%, aspartam, acesulfam K, sucralose), gummibase, aromaer, fortykningsmiddel/förtjockningsmedel (E414), fuktighetsbevarende middel (E422), emulgatorer/emulgeringsmedel (E322, E472a), overflatebehandlingsmiddel/ytbehandlingsmedel (E903), mineral (natriumfluorid). Inneholder en phenylalaninkilde/fenylalaninkälla.

Handlekurv
V6 Strength Spearmint Tyggegummi
kr 44,00
Skroll til toppen