-24%
, ,

Vaxol ørespray 10ml

kr 129,00

Vaxol ørespray brukes til fjerning av ørevoks. Mygjør ørevoks og letter fjerning.

EAN: 05060163210161 Produktnummer: 903735 Kategorier: , ,
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. ml: kr. 16.9

Spray til fjerning av ørevoks

Produktinformasjon

Vaxol Ørespray er den perfekte løsningen for menn som ønsker skånsom og effektiv pleie av ørene. Denne øresprayen er spesielt utviklet for å løse opp ørevoks og holde øregangene rene og friske. Med Vaxol kan du opprettholde god ørehygiene og forhindre ubehag og irritasjoner.

Fordeler:

1. Løser opp ørevoks: Øresprayen inneholder en unik sammensetning av naturlige oljer som effektivt løser opp og fjerner ørevoks, slik at øregangene holdes frie og rene.

2. Skånsom mot øregangene: Denne øresprayen er skånsom og mild, og passer for daglig bruk uten å irritere eller skade øregangene.

3. Forebygger øreproblemer: Ved jevnlig bruk av Vaxol kan du forhindre opphopning av ørevoks, som kan føre til ubehagelige øreproblemer som kløe, nedsatt hørsel og øreinfeksjoner.

4. Enkel påføring: Øresprayen er enkel å bruke med sin praktiske sprayflaske. Du trenger bare å sprute noen få dråper i hvert øre, og la sprayen virke i noen minutter før du skylle øret med lunkent vann.

5. Godkjent for bruk av hele familien: Øresprayen er trygg og egnet for bruk av hele familien, inkludert barn og voksne.

Bruksområder:

Vaxol Ørespray er ideell for alle som ønsker å opprettholde god ørehygiene og forebygge øreproblemer. Den kan brukes regelmessig for å fjerne overskudd av ørevoks og holde ørene frie for blokkeringer og irritasjoner.

Egenskaper

Navn: Vaxol ørespray 10ml

Leverandør: Abigo Medical AB

Varenummer: 903735

Produkttype: Medisinsk utstyr

Ingredienser

100 % olivenolje renset etter farmasøytisk standard. Ingen tilsetningsstoffer.

Handlekurv
VaxolVaxol ørespray 10ml
kr 129,00
Skroll til toppen