, , , ,

Vichy homme 48h deodorant 50 ml

kr 94,00

Vichy Homme 48h Deo Shirt Protection er en antiperspirant for menn som gir beskyttelse mot svette og lukt i opptil 48 timer

EAN: 3337875585750 Produktnummer: 979412 Kategorier: , , , , Stikkord: , , , , , , , Merkevare:
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. ml: kr. 3,88

Produktinformasjon

Vichy Homme 48H Deo Anti-Perspirant Roll-On er spesielt utviklet for menn som ønsker langvarig beskyttelse mot svette og lukt. Denne roll-on-deodoranten gir pålitelig ytelse i opptil 48 timer, slik at du kan føle deg frisk og trygg gjennom hele dagen.

Fordeler med Vichy Homme 48H Deodorant

1. Langvarig beskyttelse: Deodoranten gir deg pålitelig beskyttelse mot svette og lukt i opptil 48 timer, uansett aktivitetsnivå.

2. Motvirker svette: Den avanserte formelen bidrar til å redusere overflødig svetteproduksjon og gir en følelse av tørrhet.

3. Motvirker lukt: Deodoranten bekjemper effektivt luktforårsakende bakterier, slik at du kan føle deg frisk og velduftende hele dagen.

4. Skånsom mot huden: Deodoranten er skånsom mot huden og passer for alle hudtyper, selv sensitiv hud.

5. Lett å påføre: Roll-on-applikatoren gjør det enkelt å påføre deodoranten jevnt og komfortabelt.

Bruksområder

Deodoranten fra Vichy er ideell for alle menn som ønsker pålitelig beskyttelse mot svette og lukt gjennom hele dagen. Den er spesielt nyttig for de som har en aktiv livsstil eller jobber i situasjoner der de trenger ekstra beskyttelse.

Den er også dermatologisk testet og passer for alle hudtyper, selv sensitiv hud. Den kan brukes på både tørr og fuktig hud og etterlater ikke flekker på klærne. Deodoranten er gjennomsiktig og enkel å påføre.

Bestill nå for å oppleve langvarig komfort og beskyttelse. Husk å følge bruksanvisningen for best resultat.

Vichy er et av de største dermokosmetiske merkene på apotek i Europa. Siden 1931 har Vichy produsert hudpleieprodukter basert på unikt, termalsk kildevann fra Vichy i Frankrike.

Kildevannet er kjent for sine dermatologiske egenskaper på huden, det virker beroligende på sensitiv hud og styrker hudens naturlige forsvar. Alle Vichys produkter er testet under dermatologisk kontroll.

Egenskaper

Navn: Vichy homme 48h deo shirt prot 50 ml

Leverandør: L’Oréal Norge As

Varenummer: 979412

Ingredienser

Aqua/Water, Aluminum Chlorohydrate, Ppg-26-Buteth-26, Steareth-100/Peg-136/Hdi Copolymer, Parfum/Fragrance, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Caprylyl Glycol.

 

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
Vichy homme 48h deoVichy homme 48h deodorant 50 ml
kr 94,00
Skroll til toppen