, , , ,

Vichy homme 72h deo anti-trace 50 ml

kr 94,00

Vichy Homme 72H Deo Anti-Trace 50 ml er en effektiv deodorant som er spesielt utviklet for menn. Motvirker svette og vond lukt i opptil 72 timer.

EAN: 03337871320362 Produktnummer: 922233 Kategorier: , , , , Stikkord: , , , , , , , , Merkevare:
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. ml: kr. 3,88

Produktinformasjon

Effektiv deodorant for menn med langvarig beskyttelse

Vichy Homme 72H Deo Anti-Trace 50 ml er en effektiv deodorant som er spesielt utviklet for menn. Denne deodoranten gir en langvarig beskyttelse på opptil 72 timer, og holder deg frisk og tørr gjennom hele dagen. Deodoranten har en mild duft som ikke er overveldende, og gir deg en behagelig og selvsikker følelse.

Anti-hvite merker teknologi for minimal synlighet av deodorantflekker

Vichy Homme 72H Deo Anti-Trace 50 ml har en innovativ anti-hvite merker teknologi som reduserer synligheten av deodorantflekker på klærne dine. Denne teknologien sikrer at du kan bruke deodoranten uten å bekymre deg for at den skal etterlate seg synlige flekker på klærne. Resultatet er en trygg og bekymringsløs bruk av deodorant, selv på de mest hektiske dagene.

Praktisk og reisevennlig størrelse for bruk når som helst, hvor som helst

Vichy Homme 72H Deo Anti-Trace 50 ml kommer i en praktisk og reisevennlig størrelse som gjør det enkelt å ta med seg deodoranten når som helst, hvor som helst. Denne størrelsen passer perfekt i toalettmappen eller vesken, og gjør at du alltid kan være klar for å bekjempe lukt og svette. Denne størrelsen gjør også at deodoranten er praktisk å bruke på reiser eller til bruk på jobb eller trening.

Inneholder ikke alkohol.

Egenskaper

Navn: Vichy homme 72h deo anti-trace 50 ml

Leverandør: L’Oréal Norge As

Varenummer: 922233

Ingredienser

AQUA / WATER ALUMINUM CHLOROHYDRATE DIMETHICONE ALUMINUM SESQUICHLOROHYDRATE C14-22 ACOHOLS STEARETH-100/PEG-136/HDI COPOLYMER PARFUM /

Handlekurv
Vichy homme 72h deo anti-trace 50 mlVichy homme 72h deo anti-trace 50 ml
kr 94,00
Skroll til toppen