-59%
, , , ,

Vidi pluss C-vitamin 1000mg brusetabletter sitronsmak 20 stk

kr 39,00

Vidi pluss C-vitamin 1000mg brusetabletter, et kosttilskudd som gir deg en høy dose C-vitamin for å styrke immunforsvaret og beskytte kroppen mot oksidativt stress.

Sikker betaling

Pris pr. stk.: kr. 4.70

Vitamin C tilskudd

Produktbeskrivelse

Vidi pluss C-vitamin 1000mg brusetabletter, et kosttilskudd som gir deg en høy dose C-vitamin for å styrke immunforsvaret og beskytte kroppen mot oksidativt stress. Disse brusetablettene med sitronsmak fra Vidi pluss vil hjelpe deg med å opprettholde optimal helse og velvære.

Brusetablettene inneholder en kraftig dose C-vitamin, et essensielt næringsstoff som kroppen trenger for å opprettholde et sterkt immunforsvar. C-vitamin bidrar til normal funksjon av immunsystemet, som er viktig for å bekjempe infeksjoner og sykdommer. Det bidrar også til å redusere tretthet og utmattelse, og opprettholde energinivået i kroppen.

I tillegg er C-vitamin en kraftig antioksidant som beskytter cellene mot skadelige frie radikaler og oksidativt stress. Det bidrar til å opprettholde sunn hud, bidrar til kollagenproduksjonen for å opprettholde hudens elastisitet og bidrar til beskyttelse mot miljømessige faktorer som kan påvirke hudens helse.

Vidi pluss C-vitamin 1000mg brusetabletter er enkle å bruke. Du trenger bare å løse opp en tablett i et glass vann, og den vil danne en forfriskende og velsmakende sitronbrus.

Egenskaper for Vidi pluss C-vitamin 1000mg

Navn: Vidi pluss C-vitamin 1000mg brusetabletter sitronsmak 20 stk

Leverandør: TopFormula Healthcare AB

Varenummer: 808736

Ingredienser

Surhetsregulerende middel (sitronsyre), L-askorbinsyre (vitamin C), surhetsregulerende middel (natriumkarbonat), fyllstoff (sorbitol), aroma, søtstoffer (aspartam*, acesulfam-K), fargestoffer (riboflavin). *Inneholder en fenylalaninkilde. Inneholder søtstoff. Glutenfri, gelatinfri, laktosefri, vegansk.

Handlekurv
Vidi pluss C-vitamin 1000mgVidi pluss C-vitamin 1000mg brusetabletter sitronsmak 20 stk
kr 39,00
Skroll til toppen