-62%
, , , ,

Vidi pluss vitamin C 200mg 80 tyggetabletter

kr 49,00 ink. mva.

Vidi pluss vitamin C 200mg tyggetabletter, et kosttilskudd som gir deg en god dose vitamin C for å styrke immunforsvaret og opprettholde god helse.

Sikker betaling

Pris pr. stk.: kr. 1.61

Vitamin C tilskudd

Produktinformasjon

Vidi pluss vitamin C for immunforsvaret

Vidi pluss vitamin C 200mg tyggetabletter, et kosttilskudd som gir deg en god dose vitamin C for å styrke immunforsvaret og opprettholde god helse. Disse tyggetablettene med vitamin C fra Vidi pluss vil hjelpe deg med å opprettholde optimal helse og velvære.

Tyggetablettene inneholder en viktig dose vitamin C, et næringsstoff som spiller en viktig rolle for å støtte immunsystemets funksjon. Vitamin C bidrar til normal funksjon av immunsystemet, som er viktig for å bekjempe infeksjoner og sykdommer. Det er også en kraftig antioksidant som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.

Tyggetablettene er enkle å ta og har en fruktig smak som gjør det til en behagelig opplevelse. De er formulert for å være skånsomme mot tennene og passer for både voksne og barn. Du kan ta dem når som helst på dagen, enten det er hjemme eller på farten.

Vidi pluss vitamin C 200mg tyggetabletter er praktiske å ha med seg og er ideelle for de som foretrekker en enkel og tyggevennlig form for å få i seg tilstrekkelig vitamin C.

Egenskaper

Navn: Vidi pluss vitamin C 200mg 80 tyggetabletter

Leverandør: Innopharma s.r.o.

Varenummer: 954011

Ingredienser

Fyllstoff (sorbitol), natriumaskorbat, L-askorbin- syre, antiklumpemiddel (magnesiumsalter fra fettsyrer), malto- dekstrin, søtstoffer (sukralose), naturlig aroma, acaciagummi.Inneholder søtstoff.Glutenfri, gelatinfri, laktosefri, vegansk.

Handlekurv
Vidi pluss vitamin C 200mg tyggetabletterVidi pluss vitamin C 200mg 80 tyggetabletter
kr 49,00 ink. mva.
Skroll til toppen