-28%
, , , , , , ,

XyliMelts klebetabletter mild mint 40 stk

Opprinnelig pris var: kr 199,00.Nåværende pris er: kr 144,00.

XyliMelts klebetabletter i mild mintsmak er spesielt utviklet for å gi langvarig lindring for personer som opplever munntørrhet, også kjent som xerostomi.

EAN: 00855933000746 Produktnummer: 906590 Kategorier: , , , , , , ,
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. stk.: kr. 4.98

Mot munntørrhet

Produktinformasjon

XyliMelts klebetabletter i mild mintsmak er spesielt utviklet for å gi langvarig lindring for personer som opplever munntørrhet, også kjent som xerostomi. Disse tabletterne fester seg sakte til munnhulen og gir en kontinuerlig frigjøring av naturlig xylitol og cellulose gum, som bidrar til å fukte og smøre munnen, samtidig som de stimulerer spyttproduksjonen.

Fordeler med XyliMelts klebetabletter

1. Langvarig lindring: Tablettene gir langvarig lindring for munntørrhet og gir en kontinuerlig effekt i opptil 4 timer.

2. Naturlig xylitol: Tabletterne inneholder naturlig xylitol, som har antimikrobielle egenskaper og bidrar til å redusere risikoen for tannråte.

3. Mild mintsmak: Den milde mintsmaken gir en behagelig og forfriskende opplevelse i munnen.

4. Enkel å bruke: Tabletterne fester seg til tannkjøttet eller slimhinnen i munnen og smelter sakte over tid, uten å forstyrre tale eller spising.

5. Praktisk emballasje: XyliMelts klebetabletter leveres i en praktisk pakke med 40 stk, som gjør dem enkle å ta med seg og bruke når som helst.

Bruksområder:

XyliMelts klebetabletter mild mint er ideelle for alle som opplever munntørrhet som følge av medisiner, strålebehandling, Sjøgrens syndrom eller andre helseproblemer. De er spesielt nyttige om natten når spyttproduksjonen vanligvis er lavest

Egenskaper

Navn: XyliMelts klebetabletter mild mint 40 stk

Leverandør: Pharmex AS

Varenummer: 906590

Produkttype: Medisinsk utstyr

Ingredienser

Xylitol 550mg, vegetabilsk gummi, naturlig mintolja (kun Mild Mint), natriumbikarbonat, celulosegummi fra akasietre, kalsiumkarbonat, og magnesiumstearat. Kun naturlige innholdsstoffer. Inneholder ingen animalske produkter.

Handlekurv
XyliMelts klebetabletterXyliMelts klebetabletter mild mint 40 stk
Opprinnelig pris var: kr 199,00.Nåværende pris er: kr 144,00.
Skroll til toppen