, , , , , ,

A-Derma Cutalgan Ultra-Calming Refreshing Spray 100 ml

kr 209,00

Ta vare på huden din med A-Derma Cutalgan Ultra-Calming Refreshing Spray! Denne beroligende sprayen er spesielt utviklet for å lindre og beskytte følsom og irritert hud.

EAN: 03282770209648 Produktnr: 814388 Kategorier: , , , , , , Merkevare:
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. ml: kr. 2.09

Produktinformasjon

Ta vare på huden din med A-Derma Cutalgan Ultra-Calming Refreshing Spray! Denne beroligende sprayen er spesielt utviklet for å lindre og beskytte følsom og irritert hud. Med en unik formel som kombinerer naturlige ingredienser med avansert teknologi, gir denne sprayen en mild, men effektiv behandling for å berolige og beskytte huden din.

Beroligende og lindrende behandling med A-Derma Cutalgan Ultra-Calming Refreshing Spray

A-Derma Cutalgan Ultra-Calming Refreshing Spray er en beroligende og lindrende behandling som hjelper til med å lindre følsom og irritert hud. Den milde formelen er spesielt utviklet for å gi en umiddelbar følelse av komfort og lindring, samtidig som den beskytter huden mot ytre påvirkninger som kan forverre tilstanden.

Naturlige ingredienser for huden

A-Derma Cutalgan Ultra-Calming Refreshing Spray inneholder naturlige ingredienser som er kjent for å være gunstige for huden din. Havreekstrakt og Rhealba® havrekimolje har en beroligende effekt på huden og bidrar til å beskytte den mot ytre påvirkninger. Denne sprayen inneholder også glyserin, som bidrar til å holde på fuktigheten i huden og gir en myk og glatt følelse.

Enkel og praktisk å bruke

A-Derma Cutalgan Ultra-Calming Refreshing Spray er enkel og praktisk å bruke. Den kommer i en praktisk sprayflaske som gjør det enkelt å påføre og som gir en fin og jevn fordeling av produktet. Sprayen kan brukes når som helst i løpet av dagen for å lindre og beskytte huden din.

Egenskaper

Navn: A-Derma Cutalgan Ultra-Calming Refreshing Spray 100 ml

Leverandør: Pfdc Nordic Nuf

Varenummer: 814388

Ingredienser

WATER (AQUA), CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, GLYCERIN, UNCARIA TOMENTOSA EXTRACT, AVENA SATIVA (OAT) LEAF/STEM EXTRACT (AVENA SATIVA LEAF/STEM EXTRACT)*, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, BENZOIC ACID, CAPRYLYL GLYCOL, CARBOMER, PROPYLENE GLYCOL, SCLEROTIUM GUM, SODIUM HYDROXIDE. *RHEALBA® OAT FROM ORGANIC AGRICULTURE/RHEALBA® HAVRE ØKOLOGISK DYRKET.

Handlekurv
A-Derma Cutalgan Ultra-Calming Refreshing Spray 100 mlA-Derma Cutalgan Ultra-Calming Refreshing Spray 100 ml
kr 209,00
Skroll til toppen