, , , , , , ,

A-Derma Exomega Control Bath 250ml

kr 199,00

Hvis du sliter med tørr, irritert hud, vil du elske A-Derma Exomega Control Bath.

Produktnr: 896462 Kategorier: , , , , , , ,
Sikker betaling

Pris pr. ml: kr. 0.80

Lindre og beskytt tørr, irritert hud

Produktinformasjon

Hvis du sliter med tørr, irritert hud, vil du elske A-Derma Exomega Control Bath. Denne badeoljen er spesielt formulert for å lindre og beskytte huden din. Med ingredienser som havre og Rhealba havreekstrakt, gir den næring og fukter huden mens den beroliger kløe og irritasjon. Den er også fri for parabener, såpe og sulfater, og kan brukes på både voksne og barn.

Tre fordeler med A-Derma Exomega Control Bath

Beroliger kløe og irritasjon

Havre har lenge vært kjent for å ha beroligende egenskaper, og A-Derma Exomega Control Bath inneholder havreolje som bidrar til å lindre kløe og irritasjon.

Fukter og nærer huden

Rhealba havreekstrakt er en ingrediens som er spesielt utviklet av A-Derma for å gi intens fuktighet til huden. Den bidrar også til å styrke hudbarrieren, som kan ha blitt skadet av tørrhet eller irritasjon.

Fri for parabener, såpe og sulfater

Badeoljen er formulert uten disse potensielt irriterende ingrediensene, noe som gjør den egnet for selv den mest sensitive hud.

Egenskaper

Navn: A-Derma Exomega Control Bath 250ml

Leverandør: Pfdc Nordic Nuf

Varenummer: 896462

Ingredienser

Water, Glycerin, Olive oil Glycereth-8 Esters, 10-Hydroxydecenoic Acid, Avena Sativa(OAT)Leaf / Stem Extract, Bht, Caprylyl Glycol, Fragrance, Oenothera Biennis (Evening Primrose) oil, Polyacrylate-13, Polyisbutene, Polysorbate 20, Sodium Hydroxide, Sorbic Acid, Sorbitan Isostearate, Tocopherol, Xanthan Gum.

Handlekurv
A-Derma Exomega Control BathA-Derma Exomega Control Bath 250ml
kr 199,00
Skroll til toppen