-16%
, , , , , , ,

Avène Tolerance Control Cream 40 ml

kr 159,00 ,-

Avène Tolerance Control Cream inneholder en blanding av beroligende og fuktighetsgivende ingredienser som vil gi huden din den pleien den trenger.

EAN: 3282770138801 Produktnr: 998691 Kategorier: , , , , , , ,
Sikker betaling

Pris pr. ml kr. 4.73

Produktinformasjon

Få en sunn og balansert hud med Avène Tolerance Control Cream. Denne kremen er spesielt utviklet for å gi huden din en følelse av velvære, mens den samtidig roer ned og beskytter mot irritasjoner og rødhet.

Beroligende og fuktighetsgivende ingredienser

Avène Tolerance Control Cream inneholder en blanding av beroligende og fuktighetsgivende ingredienser som vil gi huden din den pleien den trenger. Kremen er beriket med Avène Thermal Spring Water, som er kjent for sine beroligende og anti-inflammatoriske egenskaper, samt med sheasmør og glyserin som vil gi huden en myk og glatt følelse.

Sensitiv hudvennlig formula

Denne kremen er spesielt utviklet for sensitiv hud som er utsatt for irritasjoner og rødhet. Den er fri for parfyme, konserveringsmidler og andre potensielt irriterende ingredienser, og har en mild og skånsom formula som vil respektere hudens naturlige balanse.

Effektiv beskyttelse mot ytre påvirkninger med Avène Tolerance Control Cream

Avène Tolerance Control Cream vil ikke bare gi huden din en følelse av velvære, men den vil også beskytte mot ytre påvirkninger som kan føre til irritasjoner og rødhet. Kremen danner en beskyttende barriere mot forurensning og andre miljøfaktorer som kan skade huden din.

Påføres morgen og kveld på ansikt og hals. Kan brukes av både voksne og barn fra 2 år. Uten parfyme og konserveringsmidler.

Egenskaper

Navn: Avene tolerance control cream

Leverandør: Pfdc Nordic Nuf

Varenummer: 998691

Ingredienser

Avene Thermal Spring Water (Avene Aqua), Caprylic/Capric Triglyceride, Ethylhexyl Palmitate, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Squalane, Cetearyl Glucoside, Cetyl Esters, Aquaphilus Dolomiae Extract Filtrate, Arginine, Beeswax (Cera Alba), Citric Acid, Tromethamine, Water (Aqua), Xanthan Gum.

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
Avène Tolerance Control CreamAvène Tolerance Control Cream 40 ml
kr 159,00 ,-
Skroll til toppen