, , , ,

Belladot antibact cleansinggel 80 ml

kr 99,00

Sikker betaling

Pris pr. ml: kr. 1.24

Intimrengjøring

Produktinformasjon

Belladot Antibact Cleansing Gel er spesielt utviklet for daglig bruk og opprettholdelse av god intimhygiene. Den inneholder nøye utvalgte ingredienser som bidrar til å opprettholde den naturlige balansen i det intime området samtidig som den beskytter mot uønsket bakterievekst. Den er mild og skånsom mot huden og har en pH-verdi som er tilpasset for det intime området.

Denne rengjøringsgelen gir en grundig og effektiv rengjøring uten å tørke ut eller irritere huden. Den bidrar til å fjerne bakterier, lukt og urenheter, og etterlater en følelse av friskhet og renhet. Den er egnet for daglig bruk og kan brukes under dusjen eller i løpet av dagen for å opprettholde en god intimhygiene.

Fordelene med Belladot Antibact Cleansing Gel er mange. Den bidrar til å opprettholde den naturlige balansen i det intime området og beskytte mot uønsket bakterievekst. Den er dermatologisk testet og egnet for sensitiv hud. Gelen er enkel å bruke, og en liten mengde er tilstrekkelig for å oppnå en effektiv rengjøring.

For å bruke Belladot Antibact Cleansing Gel, påføres en liten mengde på det intime området og masseres forsiktig inn i huden. Skyll grundig med vann.

Egenskaper

Navn: Belladot antibact cleansinggel 80 ml

Leverandør: Strindberg Wellness AB

Varenummer: 803401

Ingredienser

Alcohol Denat, Aqua, Isopropyl Alcohol, Glycerin, Acrylates /C10-30, Alkyl Acrylate Crosspolymer, Parfum, Tetrahydroxy propyl Ethylenediamine, Denatonium Benzoate

Handlekurv
Belladot antibact cleansinggel 80 ml
kr 99,00
Skroll til toppen