, , , , ,

Cosmica After Sun Gel 150ml

kr 99,00

Etter en lang dag i solen, er Cosmica After Sun Gel den perfekte løsningen for å berolige og hydrere huden din.

Produktnummer: 985189 Kategorier: , , , , ,
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. ml: kr. 0.66

Produktinformasjon

Etter en lang dag i solen, er Cosmica After Sun Gel den perfekte løsningen for å berolige og hydrere huden din. Denne spesialformulerte gelen er designet for alle hudtyper og gir umiddelbar avkjøling og langvarig fuktighet uten å etterlate en klissete følelse.

Beroligende og kjølende

Med tillegg av panthenol, gir Cosmica After Sun Gel umiddelbar lindring til solbrent og solutsatt hud. Den avkjølende effekten hjelper til med å roe ned irritasjon og reduserer rødhet etter soleksponering.

Langtidsvirkende fuktighet

Denne After Sun Gelen er formulert for å gi din hud langtidsvirkende fuktighet, som holder huden din hydrert og silkemyk. Den trekker seg raskt inn i huden, uten å etterlate en fet eller klissete overflate.

Dermatologisk testet

For din sikkerhet og komfort er Cosmica After Sun Gel dermatologisk testet. Den er fri for parfyme og andre irriterende stoffer, noe som gjør den ideell for daglig bruk etter soleksponering.

Anbefalt bruk

Gelen er enkel å påføre og passer perfekt etter soleksponering. Påfør en generøs mengde på ren og tørr hud, og masser inn til den er fullstendig absorbert. Den er egnet for både ansikt og kropp, og kan brukes på solbrent hud for ekstra lindring.

Perfekt for alle hudtyper

Uansett hudtype, Cosmica After Sun Gel gir den nødvendige fuktigheten og lindringen din hud trenger etter en dag i solen. Gjør denne After Sun Gelen til en del av din sommerhudpleierutine for å opprettholde sunn og hydrert hud.

Opplev forskjellen med Cosmica After Sun Gel – din redning for hudpleie etter solen. Gi huden din den omsorgen den fortjener etter soling.

Egenskaper

Navn: Cosmica After Sun Gel 150ml

Leverandør: Perrigo Norge AS

Varenummer: 985189

Ingredienser

Aqua, propylene glycol, alcohol denat., polysorbate 20, glycerin, panthenol, carbomer, bisabolol, menthol, sodium hydroxide, phenoxyethanol, sodium benzoate.

Handlekurv
Cosmica After Sun Gel 150mlCosmica After Sun Gel 150ml
kr 99,00
Skroll til toppen