, , , ,

Curamed hoste&hals honning og ingefær

kr 69,90

Curamed Hoste&Hals honning og ingefær er sukkerfrie halspastiller med en myk kjerne som hjelper med å smøre halsen og lindre sårhet.

Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. stk kr: 4,37

Produktinformasjon

Curamed Hoste&Hals honning og ingefær er sukkerfrie halspastiller med en myk kjerne som hjelper med å smøre halsen og lindre sårhet. Den inneholder mentol og timian som åpner opp og forbedrer luftstrømmen i nesen, berolige tørr og sår hals. Den lindrer også hoste og ubehag i halsen. Halspastillene inneholder i tillegg sink og vitamin C som bidrar til immunsystemets normale funksjon. Med smak av honning og ingefær.

Anbefales ikke til barn og unge under 18 år. Kan virke avførende ved stort inntak. Inneholder søtstoffer. oppbevares utilgjengelig for barn. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kosthold og sunn livsstil.

Egenskaper

Navn: Curamed hoste&hals honning/ingefær

Leverandør: Orkla Health Norge

Varenummer: 998926

Ingredienser

Fyllstoffer (isomalt, maltitolsirup), syre (sitronsyre), ekstrakt av sitronmelisse, L-askorbinsyre, timianekstrakt, sinksulfat, aromaer, karamellsukkersirup, søtstoff (sukralose), fargestoff (betakaroten), ingefærekstrakt, mentol​.

 

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
Curamed Hoste&Hals honningCuramed hoste&hals honning og ingefær
kr 69,90
Skroll til toppen