, , , , , , ,

Decubal Original Clinic Cream 100ml

kr 69,00

Få glattere, jevnere hud med Decubal Clinic Cream 100ml – en effektiv fuktighetsbehandling med naturlige ingredienser

Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. ml: kr. 0,69

Produktinformasjon

Unik kombinasjon av naturlige ingredienser

Decubal Original Clinic Cream inneholder en unik kombinasjon av naturlige ingredienser, inkludert glyserin og shea smør, som gir en intens fuktighetsbehandling til tørr og sår hud. Formelen er uten parabener, så du kan føle deg trygg på at du tar vare på huden din på en sikker måte.

Få en glattere hud med jevnere tekstur

Med Decubal Original Clinic Cream vil du merke en forbedring i hudens tekstur, med en mer glatt og jevn overflate. Formelen er utviklet for å gi en dyp fuktighetsbehandling til huden din, noe som resulterer i en mer hydrert og velpleiet hud.

Føl deg som ny igjen med Decubal Clinic Cream

Takket være den unike kombinasjonen av naturlige ingredienser og den effektive formelen, vil du føle deg som ny igjen med Decubal Original Clinic Cream. Gjør huden din velpleiet og hydrert, og føl deg klar til å ta på deg verden.

Egenskaper

Navn: Decubal Original Clinic cream 100ml

Leverandør: Karo Pharma AS

Varenummer: 921946

Ingredienser

Aqua, Glycerin, Lanolin, Sorbitan stearate, Cetyl alcohol, Isopropyl myristate, Polysorbate 60, Sorbic acid, Dimethicone.

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

 

Handlekurv
Decubal Original Clinic cream 100mlDecubal Original Clinic Cream 100ml
kr 69,00
Skroll til toppen