, , , , , , ,

Decubal Original Clinic Cream 475ml

kr 199,00

Beskytt huden din med Decubal Original Clinic Cream, en intensiv fuktighetskrem med en unik blanding av nærende ingredienser. Effektiv lindring for tørr og irritert hud. Kjøp nå!

Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. ml: kr. 0,42

Produktinformasjon

En unik kombinasjon av nærende ingredienser

Decubal Original Clinic Cream er en intensiv fuktighetskrem som inneholder en unik blanding av aktive ingredienser for å beskytte og nære huden din. Kremen er spesielt utviklet for å bekjempe tørr hud og forhindre uttørking.

Effektiv lindring for tørr hud med Decubal Original Clinic Cream

Kremen har en rik tekstur som absorberes lett av huden, noe som gir en effektiv lindring for tørr og irritert hud. Decubal Original Clinic Cream inneholder også vitamin A og E, som styrker hudens barriere og beskytter mot ytre påvirkninger.

Perfekt for daglig bruk

Denne kremen er enkel å bruke og passer for daglig bruk. Du vil merke en forskjell i hudens utseende og følelse etter bare noen få dager med bruk. Begynn å ta vare på huden din med Decubal Original Clinic Cream.

Klinisk studie har vist at Decubal Clinic øker effekten av lysbehandling.

Uten parfyme, fargestoffer og parabener. Fettinnhold 38%. pH 4,5.

Egenskaper

Navn: Decubal Original Clinic cream 475ml

Leverandør: Karo Pharma AS

Varenummer: 913976

Ingredienser

Aqua, Glycerin, Lanolin, Sorbitan stearate, Cetyl alcohol, Isopropyl myristate, Polysorbate 60, Sorbic acid, Dimethicone.

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

 

Handlekurv
Decubal Original Clinic Cream 475mlDecubal Original Clinic Cream 475ml
kr 199,00
Skroll til toppen