, , , , ,

Dr Greve Pharma Pro-Retinol Anti-Age Oljeserum 30 ml

kr 214,00

Dr Greve Pharma Pro-Retinol Anti-Age Oljeserum er en kraftig anti-aldringsbehandling som bidrar til å redusere synligheten av fine linjer

EAN: 7046110059036 Produktnummer: 955506 Kategorier: , , , , ,
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. ml: kr. 7.13

Produktinformasjon

Dr Greve Pharma Pro-Retinol Anti-Age Oljeserum er en kraftig anti-aldringsbehandling som bidrar til å redusere synligheten av fine linjer og rynker, samtidig som den gir huden intens næring og fuktighet. Dette oljeserumet er beriket med pro-retinol, som er kjent for sine anti-aldringsegenskaper, og gir huden en jevnere og mer ungdommelig utseende.

Oljeserumet er også formulert med andre aktive ingredienser, inkludert pro-retinol og ekstrakt fra Laminiara Ochroleuca, som bidrar til å gi huden fuktighet og beskyttelse mot frie radikaler og miljøpåvirkninger.

Med regelmessig bruk av Dr Greve Pharma Pro-Retinol Anti-Age Oljeserum kan du forvente en synlig reduksjon i fine linjer og rynker, samtidig som huden blir jevnere, fastere og mer strålende.

Egenskaper

Navn: Dr Greve Pharma Pro-Retinol Anti-Age Oljeserum 30 m

Leverandør: Lilleborg Ello

Varenummer: 955506

Ingredienser

Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Avena Sativa Kernel Oil, Shea Butter Ethyl Esters, Caprylic/Capric Triglyceride, Canola Oil, Retinyl Palmitate, Laminaria Ochroleuca Extract, Glycine Soja Oil, Tocopherol, Beta-Sitosterol, Squalene, Citric Acid.

Handlekurv
Dr Greve Pharma Pro-Retinol Anti-Age Oljeserum 30 mlDr Greve Pharma Pro-Retinol Anti-Age Oljeserum 30 ml
kr 214,00
Skroll til toppen