, , , , ,

Dr. Greve Pharma Micellar Rensevann 200ml

kr 99,00

EAN: 07310610019525 Produktnummer: 919421 Kategorier: , , , , ,
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. ml: kr. 0.50

Fjern smuss og urenheter

Produktinformasjon

Fjern smuss og urenheter

Dr. Greve Pharma Micellar Rensevann 200ml er en mild og skånsom rensevann som fjerner smuss, olje og urenheter fra huden din. Denne rensevannen inneholder miceller, små partikler som fungerer som magneter for å fjerne smuss og makeup fra huden din. Resultatet er en ren og frisk hud, uten at det føles stramt eller irritert.

Parfymefritt og skånsomt rensevann for sensitiv hud

Dr. Greve Pharma Micellar Rensevann 200ml er spesielt utviklet for å være skånsom mot huden og helt parfymefri. Dette gjør den egnet for personer med sensitiv hud eller allergier mot duftstoffer. Rensevannet er formulert med skånsomme ingredienser som ikke irriterer eller tørker ut huden, og passer perfekt til daglig bruk.

Effektivt og praktisk rensevann for daglig bruk

Dr. Greve Pharma Micellar Rensevann 200ml er en effektiv og praktisk rensevann som gir deg verdi for pengene. Denne rensevannen kommer i en 200 ml flaske som gjør det enkelt å dosere og påføre produktet. Du trenger bare å påføre rensevannet på en bomullspad og tørke over ansiktet og halsen. Rensevannet er også svært holdbart og varer lenge, noe som gjør det til en smart investering for din daglige hudpleierutine.

Egenskaper

Navn: Dr. Greve Pharma Micellar Rensevann 200ml

Leverandør: Lilleborg Ello

Varenummer: 919421

Ingredienser

Aqua, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Hexylene Glycol, Panthenol, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Butylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Disodium EDTA, Sodium Citrate, Citric Acid, Cetrimonium Bromide, Sodium Benzoate, Sorbic Acid, Parfum, Benzyl Salicylate, Benzyl Benzoate, Citronellol.

Smak
Superhelt
Farge
Strrelse
Handlekurv
Dr. Greve Pharma Micellar Rensevann 200ml
kr 99,00
Skroll til toppen