, , ,

Dr. Greve Pharma Universalkrem 50ml

kr 124,00

EAN: 07310610019556 Produktnummer: 800193 Kategorier: , , ,
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. ml: kr. 2.48

Løsninger for tørr og irritert hud

Produktinformasjon

Allsidig og effektiv hudkrem for hele familien

Dr. Greve Pharma Universalkrem 50ml er en allsidig og effektiv hudkrem som passer for hele familien. Denne universalkremen kan brukes til å lindre tørr og irritert hud, og bidrar til å reparere skadet hud. Universalkremen inneholder aktive ingredienser som gir intens fuktighet og pleie til huden, og kan brukes på alle områder av kroppen.

Fuktighetsgivende og beroligende hudkrem for tørr og irritert hud

Dr. Greve Pharma Universalkrem 50ml er spesielt utviklet for å lindre og fukte tørr og irritert hud. Denne universalkremen har en rik og kremet konsistens som gir intens fuktighet og beroliger huden. Universalkremen er også formulert med skånsomme ingredienser som ikke irriterer eller tørker ut huden.

Effektiv og praktisk hudkrem for daglig bruk

Dr. Greve Pharma Universalkrem 50ml er en effektiv hudkrem som gir deg verdi for pengene. Denne universalkremen kommer i en praktisk tube som gjør det enkelt å dosere og påføre produktet. Universalkremen er også svært holdbar og varer lenge, noe som gjør den til en smart investering for din daglige hudpleierutine.

Egenskaper

Navn: Dr. Greve Pharma Universalkrem 50ml

Leverandør: Lilleborg Ello

Varenummer: 800193

Ingredienser

Aqua, Glycerin, Cetearyl Alcohol, C14-22 Alcohols, Panthenol, Avena Sativa Kernel Extract, C12-20 Alkyl Glucoside, Sodium Cetearyl Sulfate, Butylene Glycol, Stearic Acid, Palmitic Acid, Citric Acid, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol.

Smak
Superhelt
Farge
Strrelse
Handlekurv
Dr. Greve Pharma Universalkrem 50ml
kr 124,00
Skroll til toppen