, , , ,

Dr. Greve Pharma Vitamin C Nattmaske 75ml

kr 154,00 ink. mva.

Dr. Greve Pharma Vitamin C Nattmaske 75ml er en kraftig behandling som gir huden din en intensiv dose av vitamin C mens du sover.

Sikker betaling

Pris pr. ml: kr. 2.05

Våkn opp til strålende hud

Produktinformasjon

Våkn opp til en glatt og strålende hud med Dr. Greve Pharma Vitamin C Nattmaske

Dr. Greve Pharma Vitamin C Nattmaske 75ml er en kraftig behandling som gir huden din en intensiv dose av vitamin C mens du sover. Denne nattmasken er formulert med høye konsentrasjoner av vitamin C og E, som bidrar til å redusere synlige tegn på aldring og forbedrer hudens elastisitet og fasthet. Denne masken har også fuktighetsgivende egenskaper som holder huden hydrert og myk hele natten, samtidig som den gir en jevn og glatt overflate.

Opplev en avslappende og beroligende hudpleierutine

Dr. Greve Pharma Vitamin C Nattmaske 75ml gir deg en avslappende og beroligende opplevelse før du går til sengs. Denne nattmasken har en myk og kremet tekstur som glir lett på huden, samtidig som den har en delikat duft som hjelper deg å slappe av og roe ned etter en travel dag. Denne nattmasken er enkel å bruke og kan påføres på huden i et tynt lag før du legger deg til å sove.

En nattmaske som gir deg resultater på kort tid

Dr. Greve Pharma Vitamin C Nattmaske 75ml er en av de mest effektive nattmaskene på markedet og gir deg resultater på kort tid. Denne nattmasken kommer i en stor 75 ml krukke som gir deg mye produkt for pengene. Du trenger bare å bruke nattmasken to til tre ganger i uken for å oppleve synlige resultater på hudens tekstur og glød. Denne nattmasken er også skånsom mot huden og passer til alle hudtyper, inkludert sensitiv hud.

Egenskaper

Navn: Dr. Greve Pharma Vitamin C Night Mask 75ml

Leverandør: Lilleborg Ello

Varenummer: 958713

Ingredienser

Aqua, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter, Betaine, Cetyl Alcohol, Propanediol, Bis-PEG/PPG-16/16 PEG/PPG-16/16 Dimethicone, Panthenol, Ascorbyl Glucoside, Xanthan Gum, Tocopheryl Acetate, Tocopherol, Hippophae Rhamnoides Fruit Juice, Citrus Grandis Fruit Extract, Dimethicone, Sodium Citrate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Caprylic/Capric Triglyceride, Potassium Hydrolyzed Polygamma-Glutamate, Ethylhexylglycerin, Tetrasodium Iminodisuccinate, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum.

Handlekurv
Dr. Greve Pharma Vitamin C NattmaskeDr. Greve Pharma Vitamin C Nattmaske 75ml
kr 154,00 ink. mva.
Skroll til toppen