, , , ,

Flux fluorskyll 0,2% pasjon 500 ml

kr 84,00

Flux Fluorskyll 0,2% Pasjon er en profesjonell tannpleie løsning som brukes for å beskytte tennene mot karies og forbedre tannhelsen.

EAN: 5708657222060 Produktnummer: 808201 Kategorier: , , , , Stikkord: , , , , Merkevare:
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. ml: kr 0,21

Produktinformasjon

Flux Fluorskyll 0,2% Pasjon er en profesjonell tannpleie løsning som brukes for å beskytte tennene mot karies og forbedre tannhelsen.

Den inneholder 0,2% natriumfluorid, en aktiv ingrediens som hjelper til å bygge opp emaljen og redusere risikoen for hull i tennene. Fluorskyllen har også en frisk smak som gir en god opplevelse under bruk.

Løsningen er lett å bruke, bare skylle munnen med 10 ml av løsningen i 1 minutt etter tannpuss og spyling. Det er anbefalt å bruke Fluorskyllen 1-2 ganger daglig for å oppnå best resultat.

Flux Fluorskyll 0,2% Pasjon er en klinisk testet løsning som er utviklet i samarbeid med tannleger for å gi deg den beste tannpleie opplevelsen. Det er ikke-skadelig for tennene dine, og kan brukes av personer i alle aldre. Prøv denne fluorskyllen for å oppleve en mer glansfull og sunnere tannemalje!

Mild smak av pasjonsfrukt. Fluorskyll bidrar til å styrke tennene. Beskytter mot hull i tennene ved regelmessig bruk.

Egenskaper

Navn: Flux fluorskyll 0,2% pasjon 500 ml

Leverandør: Trimb Healthcare Ab

Varenummer: 808201

Ingredienser

Aqua, Glycerin, Xylitol, PEG-40 Hydrogenated Castor oil, Potassium sorbate, Sodium fluoride, Aroma, Citric acid, Sodium saccharinat.

Handlekurv
Flux FluorskyllFlux fluorskyll 0,2% pasjon 500 ml
kr 84,00
Skroll til toppen