-36%
, , , , , ,

Gevita Hvitløk tabletter 100stk

Opprinnelig pris var: kr 194,00.Nåværende pris er: kr 124,00.

Gevita Hvitløk et kosttilskudd som styrker immunforsvaret.

Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. stk.: kr. 1.94

Produktinformasjon

Gevita Hvitløk tabletter gir deg de helsefordelene av hvitløk på en enkel og praktisk måte. Hvitløk har en lang historie som et kraftig naturlig middel, spesielt kjent for sin innvirkning på immunforsvaret. Dette kosttilskuddet gir deg fordelene av hvitløk uten behovet for å inkludere den sterke smaken i måltidene dine.

Hvitløk sine helsefordeler

Hvitløk har en rekke helsefordeler, inkludert:

  • Immunstyrking: Noen studier tyder på at hvitløk kan hjelpe til med å styrke immunforsvaret.
  • Antiinflammatorisk: Hvitløk har naturlige antiinflammatoriske egenskaper som kan bidra til å redusere betennelse i kroppen.

Hvorfor Velge Gevita Hvitløk Tabletter?

  • Enkel og Praktisk: Gevita Hvitløk tabletter gir deg helsefordelene av hvitløk uten å bekymre deg for den sterke smaken eller lukt som ofte følger med fersk hvitløk.
  • Immunstyrking: Dette kosttilskuddet kan bidra til å styrke immunforsvaret, noe som er viktig for generell helse. Brukes ofte dersom du har en påbegynnende forkjølelse, eller for å forebygge forkjølelse.
  • Kvalitetssikring: Gevita er kjent for sin strenge kvalitetskontroll, og disse tablettene er nøye formulert for å sikre effektivitet og renhet.

Hvem Bør Bruke Gevita Hvitløk Tabletter?

Gevita Hvitløk tabletter er ideelle for menn som ønsker å dra nytte av fordelene av hvitløk for immunsystemet og generell velvære.

Inkluder tablettene i din daglige rutine

For en praktisk og enkel måte å dra nytte av hvitløkets helsefordeler, inkluder Gevita Hvitløk tabletter i din daglige rutine. Dette kosttilskuddet gir deg den naturlige støtten du trenger for hjerte- og karsystemet og generell helse, uten bryet med fersk hvitløk. Ta vare på din velvære og hjerte med Gevita Hvitløk tabletter.

Boksen er laget av 100% resirkulert plast.

Uten fargestoffer og uten animalske ingredienser. Også egnet egnet for veganere og vegetarianere.

Anbefalt bruk

Til voksne og barn over 11 år. 1-2 tabletter 2 ganger daglig. Dette er et kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold og en sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Egenskaper

Navn: Gevita Hvitløk tabletter 100stk

Leverandør: Orkla Health Norge

Varenummer: 972405

Ingredienser

Hvitløkspulver, fyllstoffer (mikrokrystallinsk cellulose, kryssbundet natriumkarboksymetylcellulose), overflatebehandlingsmidler (polyvinylpyrrolidon, etylcellulose, magnesiumsalter av fettsyrer, hydroksypropylmetylcellulose, fettsyrer, natriumalginat, polyetylenglykol, karnaubavoks).
Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.
Handlekurv
Gevita HvitløkGevita Hvitløk tabletter 100stk
Opprinnelig pris var: kr 194,00.Nåværende pris er: kr 124,00.
Skroll til toppen