-36%
, , , , ,

Gevita Ingefær tabletter 90stk

kr 79,00 ,-

Gevita Ingefær er et kosttilskudd som kan lindre lett kvalme og ubehag ved reisesyke.

EAN: 05702070002247 Produktnr: 925644 Kategorier: , , , , ,
Sikker betaling

Pris pr. stk.: kr. 1,38

Produktinformasjon

Gevita Ingefær tabletter er en enkel måte å tilføre ingefær til din daglige rutine og høste fordelene av dette naturlige superkrydderet. Ingefær har en lang historie som et helsefremmende middel, og denne formuleringen gir deg de positive egenskapene til ingefær i en praktisk tablettform.

Hvilke helsefordeler har ingefær?

Ingefær er kjent for sine allsidige helsefordeler, inkludert:

  • Antiinflammatoriske egenskaper: Ingefær inneholder naturlige forbindelser som kan bidra til å redusere betennelse og lindre smerte.
  • Immunstyrking: Antioksidantene i ingefær kan hjelpe til med å styrke immunforsvaret og beskytte kroppen mot sykdommer.
  • Lindring av kvalme: Ingefær har vist seg å være effektivt for å lindre kvalme, inkludert reisesyke og morgenkvalme.

Hvorfor Velge Gevita Ingefær Tabletter?

  • Praktisk og Lett å Bruke: Gevita Ingefær tabletter gir deg de helsefordelene av ingefær i en enkel tablettform, som er lett å ta når som helst, hvor som helst.
  • Fordøyelsesstøtte: Disse tablettene kan bidra til å roe en urolig mage og gi lindring fra fordøyelsesproblemer.
  • Antiinflammatorisk: Ingefær er kjent for sine antiinflammatoriske egenskaper, som kan hjelpe med å redusere betennelse i kroppen.
  • Immunstyrking: Antioksidantene i ingefær kan bidra til å styrke immunforsvaret, noe som er viktig for å opprettholde generell helse.
  • Naturlig Kvalitet: Gevita er kjent for sin kvalitetssikring, og disse tablettene inneholder nøye utvalgte ingredienser for å sikre renhet og effektivitet.

Hvem Bør Bruke Gevita Ingefær Tabletter?

Gevita Ingefær tabletter er ideelle for menn som ønsker å inkorporere de positive effektene av ingefær i sin helse- og velværerutine. De kan være spesielt nyttige for de som opplever fordøyelsesbesvær, betennelse, eller ønsker å styrke sitt naturlige immunforsvar.

Inkluder Gevita Ingefær Tabletter i din daglige rutine

Gevita Ingefær tabletter gir deg en praktisk måte å dra nytte av ingefærens helsefordeler. Ta vare på din velvære ved å inkludere disse tablettene i din daglige rutine for en naturlig støtte til fordøyelse og generell helse.

Uten fargestoffer og uten animalske ingredienser. Egnet for veganere og vegetarianere.

Anbefalt bruk

Til voksne og barn over 6 år. 2 tabletter 1 time før avreise. Ved lengre reiser kan voksne over 18 år ta 4 tabletter i løpet av dagen. Dette er et kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold og en sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Egenskaper

Navn: Gevita Ingefær tabletter 90stk

Leverandør: Orkla Health Norge

Varenummer: 925644

Ingredienser

Fyllstoffer (kalsiumfosfat, mikrokrystallinsk cellulose), ingefærpulver, overflatebehandlingsmidler (polyvinylpyrrolidone-vinylacetatkopolymer, magnesiumsalter av fettsyrer, hydroksypropylmetylcellulose, karnaubavoks), fuktighetsbevarer (glyserol).
Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.
Handlekurv
Gevita IngefærGevita Ingefær tabletter 90stk
kr 79,00 ,-
Skroll til toppen