-28%
, , , ,

Gevita Sink & Vitamin C tabletter 120 stk

kr 129,00 ,-

Gevita Sink & Vitamin C tabletter er et kosttilskudd som er spesielt utviklet for å styrke immunforsvaret og beskytte kroppen din mot skadelige stoffer.

EAN: 05702070002254 Produktnr: 802935 Kategorier: , , , ,
Sikker betaling
 • Vipps logo ikon.
 • Klarna logo ikon

Pris pr. stk.: kr. 1.10

Produktinformasjon

Gevita Sink & Vitamin C tabletter er et essensielt kosttilskudd spesielt utviklet for menn som ønsker å styrke sitt immunforsvar, fremme generell helse og trives i en aktiv livsstil. Dette produktet er en pålitelig kilde til sink og vitamin C, to nøkkelkomponenter som spiller en avgjørende rolle i å opprettholde kroppens funksjon.

Hvorfor Er Sink og Vitamin C Viktige for Menns Helse?

Både sink og vitamin C er avgjørende for en rekke biologiske prosesser i kroppen, og de gir spesifikke fordeler for menns helse

 • Sink: Dette essensielle mineralet er involvert i over 300 enzymatiske reaksjoner i kroppen. Det er nødvendig for å opprettholde et sterkt immunforsvar, fremme sårheling, støtte fruktbarhet, opprettholde hormonbalanse og mer.
 • Vitamin C: Dette vannløselige vitaminet er kjent for sin kraftige antioksidantegenskaper. Det styrker immunsystemet, fremmer sunn hud, hjelper kroppen med å absorbere jern fra plantebasert mat, og har potensial til å redusere risikoen for visse kroniske sykdommer.

For menn som er aktive, er disse næringsstoffene enda viktigere. De hjelper til med å beskytte kroppen mot oksidativt stress som kan oppstå under intens trening, støtter immunforsvaret for raskere restitusjon etter trening, og kan til og med ha positive effekter på energinivå og konsentrasjon.

Fordeler med Gevita Sink & Vitamin C

 1. Styrker Immunforsvaret: Vitamin C og sink samarbeider for å styrke immunsystemet, noe som er avgjørende for å holde seg frisk og aktiv.
 2. Antioksidantbeskyttelse: Vitamin C fungerer som en kraftig antioksidant som bidrar til å beskytte cellene mot skader forårsaket av frie radikaler.
 3. Sårheling: Sink spiller en nøkkelrolle i sårtilheling, noe som kan bidra til å redusere restitusjonstiden for skader eller kutt.
 4. Forbedrer Energinivå: Et sterkt immunforsvar og optimale næringsstoffer kan hjelpe til med å øke energinivået og vitaliteten.

Hvem Bør Bruke Gevita Sink & Vitamin C?

Dette kosttilskuddet er ideelt for menn i alle aldre som ønsker å investere i sin egen helse og velvære. Her er noen eksempler på når Gevita Sink & Vitamin C kan være spesielt gunstig:

 • Aktive Menn: Hvis du er en idrettsutøver, trener regelmessig eller har en travel livsstil, kan dette kosttilskuddet bidra til å styrke immunforsvaret og hjelpe deg med å opprettholde optimal ytelse.
 • De som ønsker sunn hud: Vitamin C fremmer sunn hud og kan bidra til å redusere aldringstegn.
 • De som ønsker beskyttelse mot oksidativt stress: Antioksidanter som vitamin C hjelper til med å beskytte kroppen mot skader forårsaket av frie radikaler, som kan føre til tidlig aldring og sykdom.

Kvalitetssikring fra Gevita

Gevita er kjent for sin strenge kvalitetskontroll og leverer kosttilskudd av høy kvalitet som oppfyller de høyeste standardene. Gevita Sink & Vitamin C tabletter er nøye formulert for å gi riktig balanse av disse viktige næringsstoffene, og hvert parti gjennomgår strenge kvalitetskontroller for å sikre konsistens og effektivitet.

Inkluder Gevita Sink & Vitamin C i din daglige rutine

For menn som ønsker å opprettholde et sterkt immunforsvar, fremme generell helse og trives i en aktiv livsstil, er Gevita Sink & Vitamin C en praktisk og pålitelig måte å oppnå dette på. Det er enkelt å inkludere i din daglige rutine, og det gir mange helsefordeler som kan støtte deg i å opprettholde en sunn og vital livsstil. Ta vare på helsen din og invester i din egen velvære med dette kraftige kosttilskuddet fra Gevita.

Egenskaper

Navn: Gevita Sink & Vitamin C tabletter 120 stk

Leverandør: Orkla Health Norge

Varenummer: 802935

Ingredienser

Vitamin C (L-askorbinsyre), mineral (sinkglukonat), fyllstoff (mikrokrystallinsk cellulose), overflatebehandlingsmiddel (magnesiumsalter av fettsyrer).

Handlekurv
Gevita SinkGevita Sink & Vitamin C tabletter 120 stk
kr 129,00 ,-
Skroll til toppen