-34%
, ,

Hair Luxious gummies for han med blåbær og jordbærsmak 60 stk

Opprinnelig pris var: kr 379,00.Nåværende pris er: kr 249,00.

Hair Luxious gummies for han er en nyttig og velsmakende måte å gi håret ditt de nødvendige næringsstoffene det trenger for å skinne.

EAN: 07090041581333 Produktnummer: 944460 Kategorier: , ,
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. stk.: kr. 4.98

Hair Luxious gummies for menn

Produktinformasjon

Vakkert og sunt hår kan øke selvtilliten din og gi deg den ekstra gløden du trenger for å føle deg på ditt beste. Hair Luxious gummies for han er en nyttig og velsmakende måte å gi håret ditt de nødvendige næringsstoffene det trenger for å skinne.

Hva er Hair Luxious gummies for han?

Gummiene for han er en unik kombinasjon av høyt konsentrerte ingredienser som er designet for å gi håret ditt en sunn glans og økt vekst. Disse gummiesene inneholder et bredt spekter av essensielle vitaminer og mineraler som er nødvendige for å opprettholde sunne hårvekstsykluser, inkludert biotin, sink og vitamin C.

Hva er fordelene med å ta Hair Luxious gummies?

De viktigste fordelene med å ta Hair Luxious gummies er å øke hårveksten og gi håret en sunn og glansfull utstråling. Biotin bidrar til å styrke håret og forhindre hårtap, mens sink spiller en viktig rolle i å styrke håret fra roten og forbedre kvaliteten på hårstråene. Vitamin C bidrar også til å beskytte håret mot skadelige frie radikaler som kan føre til skade og brudd.

Fordeler med produktet:

  • Hair Luxious gummies er en enkel og praktisk måte å ta vare på håret ditt på.
  • Biotin, sink og vitamin C er essensielle næringsstoffer som er nødvendige for sunn hårvekst og glans.
  • Gummiesene er enkle å ta og har en deilig jordbær- og blåbærsmak.
  • Ingrediensene i Hair Luxious gummies er nøye utvalgt for å sikre maksimal effektivitet og næringsstoffopptak i kroppen.
  • Produktet er spesielt formulert for menn som ønsker å forbedre hårkvaliteten og øke hårets naturlige glans.

Hva er de viktigste ingrediensene i Hair Luxious gummies?

Hair Luxious gummies inneholder en kraftig kombinasjon av nøye utvalgte ingredienser, inkludert biotin, sink, vitamin C, jordbærsmak og blåbærsmak. Biotin hjelper til med å styrke hårstrukturen og stimulere hårvekst, mens sink bidrar til å fremme hårvekst og styrke hårstråene. Vitamin C er en kraftig antioksidant som beskytter hårsekkene mot skade og hjelper til med å opprettholde sunn hårvekst.

Produktet er 100% vegansk​.

Egenskaper

Navn: Hair Luxious gummies for han med blåbær og jordbærsmak 60 stk

Leverandør: Good For Me AS

Varenummer: 944460

Ingredienser

Glukose, sukkerrør, L-askorbinsyre, geleringsmiddel (pektin), fuktighetsbevarende middel (glyserol), surhetsregulerende middel (sitronsyre, natriumsitrat), DL-alfa-tokoferylacetat, sinksitrat, silisiumdioksid, naturlig aroma (blåbær og jordbær), bitterappelsinekstrakt (Citrus aurantium), retinylacetat, selenberiket gjær, farge (naturlig blå drueskall, briljantblå FCF), kokosolje, kobbersulfat, D-biotin, cyanokobalamin, folsyre (pteroylmonoglutaminsyre) og kaliumjodid.

2 stk gummies inneholder 2500 µg biotin

 

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer rett hjem til deg.

Handlekurv
Hair Luxious gummiesHair Luxious gummies for han med blåbær og jordbærsmak 60 stk
Opprinnelig pris var: kr 379,00.Nåværende pris er: kr 249,00.
Skroll til toppen