, ,

Jobst casual pattern K1 blå L

kr 469,00 ink. mva.

Jobst Casual Pattern K1 Blå L er et par støttestrømper som er designet for å gi bena dine en komfortabel støtte gjennom dagen.

Produktnr: 981650 Kategorier: , ,
Sikker betaling

Knallgode kompresjonsstrømper til menn

Produktinformasjon

Jobst Casual Pattern K1 Blå L er et par støttestrømper som er designet for å gi bena dine en komfortabel støtte gjennom dagen.

Mild kompresjonsstøtte for daglig bruk

Jobst Casual Pattern K1 Blå L gir en mild kompresjonsstøtte til bena dine for å lindre tretthet og ubehag, spesielt for personer som står eller sitter mye i løpet av dagen. Strømpene er designet for å forbedre blodsirkulasjonen og redusere hevelse og smerter i bena. Med Jobst Casual Pattern K1 Blå L kan du være sikker på å ha en behagelig og avslappende opplevelse gjennom hele dagen.

Stilige støttestrømper for enhver anledning

Strømpene har et elegant og trendy mønster som passer perfekt til enhver anledning. Strømpene er tilgjengelige i forskjellige størrelser og er laget av høykvalitetsmateriale som gir en komfortabel og perfekt passform. Med disse strømpene kan du nyte en stilig og komfortabel look samtidig som du får en mild kompresjonsstøtte til bena dine.

Effektive støttestrømper fra en pålitelig merkevare

Jobst er en pålitelig merkevare som er kjent for å produsere høykvalitets støttestrømper. Jobst Casual Pattern K1 Blå L er ingen unntak, og er designet for å gi deg effektiv og pålitelig kompresjonsstøtte. Strømpene er også enkle å ta på og av, og krever minimalt med vedlikehold. Med disse kompresjonsstrømpene kan du være sikker på at du får et produkt av høy kvalitet.

Egenskaper

Navn: Jobst casual pattern K1 blå L

Leverandør: Essity Norway AS

Varenummer: 981650

Produkttype: Medisinsk utstyr (klasse l)

Ingredienser

Handlekurv
Jobst Casual Pattern K1Jobst casual pattern K1 blå L
kr 469,00 ink. mva.
Skroll til toppen