-33%
, , , , , , ,

La Roche-Posay Thermal Spring Water 150 ml

kr 114,00

La Roche-Posay Thermal Spring Water er en termisk vannspray som inneholder naturlige mineraler og sporstoffer.

Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. ml: kr. 0.76

Produktinformasjon

Beroligende og antioksiderende spray for ansikt og kropp

La Roche-Posay Termisk Kildevannsspray er en unik, beroligende og antioksiderende behandling for ansikt og kropp. Denne finjusterte sprayen er formulert for å tilby umiddelbar lindring og beskyttelse for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud, og er velegnet for både barn og voksne.

Hovedfordeler med La Roche-Posay Thermal Spring Water

  • Beroligende Effekt: Umiddelbart lindrer irritasjon og roer huden, ideell for hud som er påvirket av ytre faktorer som sol, kulde, eller medisinske behandlinger.
  • Antioksiderende Beskyttelse: Rik på selen, et kraftig antioksiderende mineral som beskytter huden mot skadelige frie radikaler.
  • Allsidig Bruk: Perfekt som en forfriskende mist på stranden, foran pc’en, i bilen, eller som en beroligende behandling etter barbering.
  • For Alle Hudtyper: Sikker og effektiv for bruk på alle hudtyper, og tilbyr en mild og behagelig opplevelse selv for den mest sensitive hud.

Bruksanvisning

Hold flasken ca. 20 cm fra huden og spray direkte på renset hud. La kildevannet virke i noen minutter før du tørker forsiktig av eventuelt overskudd med et rent håndkle. Bruk så ofte som nødvendig gjennom dagen for å berolige, oppfriske og beskytte huden.

La Roche-Posays Ekspertise

La Roche-Posay Termisk Kildevannsspray er basert på termisk kildevann kjent for sine unike beroligende og antioksiderende egenskaper. Denne sprayen er et resultat av La Roche-Posays dedikasjon til å utvikle innovative hudpleieprodukter som tilbyr både effektivitet og skånsomhet, understøttet av avansert dermatologisk forskning.

Gi huden din den oppmerksomheten den fortjener med La Roche-Posay Termisk Kildevannsspray, og opplev umiddelbar lindring og langvarig komfort, uansett hvor du er.

Egenskaper

Navn: La Roche-Posay Thermal Spring Water 150 ml

Leverandør: L’Oréal Norge As

Varenummer: 902199

Ingredienser

Mineralsammensetning per liter: Bikarbonater: 396mp, Kalsium: 140 mg, Silikat: 30 mg, Selen: 60 µg, Sink: 22 µg, Kobber : 5 µg. Nøytral pH.

 

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
La Roche-Posay Thermal Spring WaterLa Roche-Posay Thermal Spring Water 150 ml
kr 114,00
Skroll til toppen