, , , , ,

L’Occitane Shea Liquid Soap Lavender refill 500 ml

kr 229,00

Opplev den beroligende duften av lavendel med L’Occitane Shea Liquid Soap Lavender i en praktisk refillflaske

EAN: 3253581766699 Produktnummer: 989472 Kategorier: , , , , ,
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. ml: kr. 0.46

Produktinformasjon

Mykgjørende Hånd- og Dusjsåpe

Opplev den beroligende duften av lavendel med L’Occitane Shea Liquid Soap Lavender i en praktisk refillflaske. Denne mykgjørende hånd- og dusjsåpen er beriket med nærende sheasmør, og renser huden på en skånsom måte uten å tørke den ut.

Nærende Sheasmør

Shea Liquid Soap Lavender er beriket med sheaekstrakt som nærer og mykgjør huden. Sheasmør er kjent for sine fuktighetsgivende egenskaper, som bidrar til å opprettholde hudens naturlige fuktighetsbalanse.

Skånsom Rensing

Denne såpen renser huden effektivt, men samtidig skånsomt. Den er spesielt formulert for å ikke tørke ut huden, noe som gjør den ideell for daglig bruk på både hender og kropp.

Beroligende Lavendelduft

La den avslappende duften av lavendel fylle sansene dine mens du renser huden. Lavendel er kjent for sine beroligende og avslappende egenskaper, som kan bidra til en følelse av velvære og ro.

Praktisk og Miljøvennlig Refillflaske

Produktet kommer i en praktisk refillflaske laget av 100% resirkulerbar plast. Dette gjør det enkelt å fylle på din favorittsåpe samtidig som du tar et miljøbevisst valg.

Resultat

Etter bruk etterlater Shea Liquid Soap Lavender huden din myk, velduftende og behagelig. Den perfekte kombinasjonen av skånsom rensing, fuktighetsgivende egenskaper og en herlig lavendelduft gjør dette til et uunnværlig produkt i din daglige hudpleierutine.

Egenskaper

Navn: L’Occitane Shea Liquid Soap Lavender refill 500 ml

Leverandør:

Varenummer: 989472

Ingredienser

AQUA/WATER – HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED EXTRACT – COCONUT ACID – POTASSIUM HYDROXIDE – SODIUM CHLORIDE – PARFUM/FRAGRANCE – BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER EXTRACT – LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) OIL – GLYCERIN – CAPRYLYL GLYCOL – TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE – UNDECYLENIC ACID – CITRIC ACID – CARAMEL – LINALOOL – LIMONENE

Handlekurv
L’Occitane Shea Liquid Soap Lavender refill 500 mlL’Occitane Shea Liquid Soap Lavender refill 500 ml
kr 229,00
Skroll til toppen