-25%
, ,

Motivasjonsflaske 1 L

Opprinnelig pris var: kr 259,00.Nåværende pris er: kr 194,00.

EAN: 7073231000135 Produktnummer: 802737 Kategorier: , ,
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Produktinformasjon

Motivasjonsflaske i fargen blå/lilla er den ultimate følgesvennen for alle som ønsker å holde seg hydrert gjennom dagen og la motivasjonen flyte fritt. Med en imponerende kapasitet på 1 liter og et inspirerende design, vil denne flasken hjelpe deg med å nå dine hydreringsmål samtidig som den løfter ditt humør og dine mål.

Fordeler med Motivasjonsflaske

  1. Stor kapasitet: Med en imponerende kapasitet på 1 liter kan flasken holde deg hydrert gjennom hele dagen, redusere behovet for stadige påfyllinger.
  2. Motiverende design: Flaskens blå/lilla fargekombinasjon og inspirerende sitater eller motiverende ordninger gir deg ekstra motivasjon til å nå dine mål, enten det er på treningssenteret, på jobben eller hjemme.
  3. Holdbar konstruksjon: Motivasjonsflasken er laget av høykvalitetsmaterialer som tåler daglig bruk og er enkel å rengjøre.
  4. Leak-proof design: Flaskens tettsittende lokk forhindrer lekkasjer, slik at du kan bære den med deg overalt uten bekymringer.
  5. Ergonomisk design: Flasken har en behagelig passform i hånden og er enkel å bære med deg, enten du er på farten eller i ro.
  6. BPA-fri: Flasken er BPA-fri og trygg for din helse og miljøet.

Motiverende Sitater

“Motivasjonsflasken er mer enn bare en vanlig vannflaske. Den er utstyrt med inspirerende sitater som gir deg daglig påminnelse om å holde deg fokusert på dine mål og opprettholde en positiv holdning.”

Inkluder motivasjonsflaske i din daglige rutine

Enten du er en aktiv treningsentusiast, en travel profesjonell, eller bare en person som vil drikke mer vann gjennom dagen, kan Motivasjonsflasken være din ideelle følgesvenn. Den er designet for folk i alle aldre og livsstiler som ønsker å kombinere hydrering med motivasjon.

Med denne flasken vil du ikke bare drikke mer vann, men også bli inspirert til å jobbe hardere for å nå dine mål. Bestill din flaske i dag og la motivasjonen strømme mens du holder deg hydrert.

Egenskaper

Navn: Motivasjonsflaske

Leverandør: BEAUTY REBELS

Varenummer: 802737

Ingredienser

 

Handlekurv
MotivasjonsflaskeMotivasjonsflaske 1 L
Opprinnelig pris var: kr 259,00.Nåværende pris er: kr 194,00.
Skroll til toppen