, , , ,

Nycoplus C-vitamin 250 mg tabletter 100 stk

kr 69,00

Få daglig tilførsel av C-vitamin med Nycoplus C-vitamin 250 mg tabletter. Forebygg forkjølelse og motvirk trøtthet.

EAN: 7038319116498 Produktnummer: 848727 Kategorier: , , , ,
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. stk.: kr. 0.69

Produktinformasjon

Essensielt Vitamin for En Hektisk Hverdag

I en travel hverdag er det viktig å sikre at kroppen får de nødvendige næringsstoffene for å trives. Nycoplus C-vitamin er en enkel og effektiv måte å tilføre dette essensielle vitaminet i din daglige rutine. Siden kroppen ikke produserer C-vitamin selv, må vi få det gjennom kosthold eller tilskudd. Vitamin C er spesielt viktig for immunforsvaret og andre kroppslige prosesser.

Med en praktisk pakke som inneholder 100 tabletter, har du nok C-vitamin for å styrke immunforsvaret over en lengre periode.

Fordeler med Nycoplus C-vitamin

C-vitamin, eller askorbinsyre, er et vannløselig vitamin med mange viktige funksjoner i kroppen. Her er noen grunner til hvorfor du bør inkludere C-vitamin i din daglige kost:

Immunstyrking

C-vitamin er kjent for å styrke immunforsvaret. Det hjelper kroppen med å produsere hvite blodlegemer, som er avgjørende for å bekjempe infeksjoner og sykdommer.

Antioksidantbeskyttelse

Som en kraftig antioksidant, beskytter C-vitamin cellene mot skader forårsaket av frie radikaler. Dette kan bidra til å forhindre aldring og redusere risikoen for visse sykdommer.

Kollagenproduksjon

C-vitamin er viktig for produksjonen av kollagen, et protein som er essensielt for hudens helse. Dette bidrar til å opprettholde en sunn og ungdommelig hud.

Jernabsorpsjon

C-vitamin øker opptaket av jern fra plantebaserte matvarer som spinat og belgfrukter. Dette er spesielt nyttig for vegetarianere og veganere.

Energinivå

Dette vitaminet bidrar til å redusere tretthet og øke energinivået, noe som er viktig for å holde tritt med en hektisk livsstil.

Kvalitet fra Et Anerkjent Merke

Nycoplus er kjent for høy kvalitet og pålitelighet innen kosttilskudd. Nycoplus-produkter selges kun på apotek og viser et sterkt samfunnsansvar for folkehelsen. Produktene har vært på markedet i over 20 år og er en fast del av norske husholdninger.

Nøyaktig Dosering

Hver tablett inneholder 250 mg C-vitamin, som gir deg full kontroll over ditt daglige inntak.

Farmasøytisk Kvalitet

Nycoplus-produkter er fremstilt i samsvar med farmasøytiske standarder for kvalitet og renhet.

Trygg og Pålitelig

Nycoplus C-vitamin tabletter er grundig testet for å oppfylle strenge kvalitetsstandarder og er trygge å bruke.

Enkel å Integrere

Tablettene er små og enkle å svelge, og kan tas når som helst på dagen, med eller uten mat.

Lang Holdbarhet

Den praktiske pakken med 100 tabletter gir deg nok C-vitamin for en betydelig periode, og produktet har en lang holdbarhet.

Inkluder Nycoplus C-vitamin i Din Daglige Rutine

Ønsker du å styrke immunforsvaret, opprettholde god hudhelse eller forbedre ditt generelle velvære? Da er Nycoplus C-vitamin 250 mg tabletter det perfekte tilskuddet til din daglige rutine. Dette produktet er egnet for folk i alle aldre og livsstiler.

Ved å ta en tablett daglig, kan du enkelt dekke ditt daglige C-vitaminbehov og holde kroppen i toppform. Immunforsvaret ditt vil takke deg når det er rustet til å håndtere hverdagens utfordringer.

Invester i Din Helse

Invester i din helse og velvære med Nycoplus C-vitamin 250 mg tabletter. Bestill din pakke med 100 tabletter i dag, og begynn reisen mot et sunnere liv.

Egenskaper

Navn: Nycoplus C-vitamin 250 mg tabletter 100stk

Leverandør: Orifarm Healthcare AS

Varenummer: 848727

Ingredienser

L-askorbinsyre (vitamin C), fyllstoff (sorbitol), laktose, maisstivelse, overflatebehandlingsmiddel (magnesiumsalter av fettsyrer).
Handlekurv
Nycoplus C-vitamin 250 mgNycoplus C-vitamin 250 mg tabletter 100 stk
kr 69,00
Skroll til toppen