, , , ,

Nycoplus C-vitamin 200 mg 80 tyggetabletter

kr 69,00

Nycoplus C-vitamin tyggetabletter er en rask og enkel måte å få i seg C-vitamin, et viktig næringsstoff som kroppen ikke kan produsere selv.

EAN: 7038319004542 Produktnummer: 846196 Kategorier: , , , ,
Sikker betaling
 • Vipps logo ikon.
 • Klarna logo ikon

Pris pr. stk.: kr. 0.99

Produktinformasjon

Nycoplus C-vitamin 200 mg tyggetabletter gir deg en enkel og velsmakende måte å øke ditt daglige inntak av C-vitamin på. Denne praktiske pakken inneholder 80 tyggetabletter, hver med 200 mg C-vitamin, for å styrke immunforsvaret ditt og opprettholde generell helse og velvære.

Fordeler med Nycoplus C-vitamin

 1. C-vitamin for immunstyrke: C-vitamin er kjent for sin avgjørende rolle i å styrke immunforsvaret. Det bidrar til å bekjempe infeksjoner og sykdommer og kan redusere varigheten av forkjølelse.
 2. Velsmakende tyggeform: Disse tyggetablettene kommer med en deilig smak som gjør det enkelt og hyggelig å ta dem. Perfekt for de som foretrekker en alternativ tilskuddsform til piller eller kapsler.
 3. Styrker kollagenproduksjonen: C-vitamin er nødvendig for produksjonen av kollagen, et protein som styrker huden, hår og negler.
 4. Antioksidantbeskyttelse: Som en kraftig antioksidant bidrar C-vitamin til å beskytte cellene dine mot skadelige frie radikaler.
 5. Energinivå: C-vitamin spiller også en rolle i å redusere tretthet og utmattelse, og hjelper deg å føle deg mer våken og opplagt.
 6. Praktisk pakking: Denne pakken med 80 tyggetabletter gir deg nok C-vitamin for en betydelig periode, og produktet har lang holdbarhet.

Nycoplus Kvalitet

Nycoplus har et solid rykte for kvalitetsprodukter innen kosttilskudd. Nycoplus C-vitamin 200 mg tyggetabletter er nøye formulert og testet for å sikre renhet, kvalitet og effektivitet. Her er noen grunner til at du kan stole på Nycoplus for dine kosttilskuddsbehov

 • Farmasøytisk kvalitet: Nycoplus-produkter er produsert i samsvar med farmasøytiske standarder for kvalitet og renhet.
 • Nøyaktig dosering: Hver tyggetablett gir deg en nøyaktig mengde C-vitamin, slik at du kan være trygg på at du får riktig dose.
 • Lang holdbarhet: Den praktiske pakken med 80 tyggetabletter gir deg nok C-vitamin for en betydelig periode, og produktet har lang holdbarhet.
 • Trygg og pålitelig: Nycoplus C-vitamin 200 mg tyggetabletter er grundig testet for å sikre at de oppfyller strenge kvalitetsstandarder og er trygge å bruke.

Inkluder Nycoplus C-vitamin 200 mg tyggetabletter i din Daglige Rutine:

Enten du ønsker å styrke immunforsvaret ditt, opprettholde en sunn hud, eller bare gi kroppen din et ekstra løft av C-vitamin, kan Nycoplus C-vitamin 200 mg tyggetabletter være den ideelle tillegg til din daglige rutine. Dette produktet er egnet for folk i alle aldre og livsstiler.

Gi immunforsvaret ditt en smakfull styrking med Nycoplus C-vitamin 200 mg tyggetabletter. Bestill din pakke med 80 tabletter i dag og opplev den enkle og velsmakende måten å få nok C-vitamin på.

Egenskaper

Navn: Nycoplus C-vitamin 200 mg 80 tyggetabletter

Leverandør: Orifarm Healthcare AS

Varenummer: 846196

Ingredienser

Tabletthjelpestoffer (sorbitol, isomalt, magnesiumsalter av fettsyrer), aroma, søtstoff (natrumsakkarin), tabletthjelpestoff (mono- og diglyserider av fettsyrer). Vitamin: natrium-L-askorbat, L-askorbinsyre.

Handlekurv
Nycoplus C-vitaminNycoplus C-vitamin 200 mg 80 tyggetabletter
kr 69,00
Skroll til toppen