-13%
, , ,

Nycoplus Høykonsentrert omega-3 500 mg kapsler 120stk

Opprinnelig pris var: kr 159,00.Nåværende pris er: kr 139,00.

Nycoplus Høykonsentrert omega-3 500 mg er et tilskudd av fiskeolje som kan brukes daglig. Omega-3 har gunstig effekt på hjerte og hjerne.

EAN: 07038319035577 Produktnummer: 922575 Kategorier: , , , Stikkord: , ,
Sikker betaling
 • Vipps logo ikon.
 • Klarna logo ikon

Pris pr. stk.: kr. 1.62

Produktinformasjon

Nycoplus Høykonsentrert Omega-3 500 mg kapsler gir deg en kraftig måte å støtte hjerte- og hjernefunksjonen, samt din generelle helse. Dette kosttilskuddet inneholder 120 kapsler, hver rik på omega-3 fettsyrer, spesielt EPA (eikosapentaensyre) og DHA (dokosaheksaensyre), som er kjent for sine mange helsefordeler.

Fordeler med Nycoplus Høykonsentrert Omega-3

 1. Hjertehelse: Omega-3 fettsyrer, spesielt EPA og DHA, er gunstige for hjertet ved å bidra til normal hjertefunksjon.
 2. Hjernefunksjon: DHA er spesielt viktig for hjernens helse og kognitive funksjoner, og kan støtte konsentrasjon og hukommelse.
 3. Generell helse: Omega-3 fettsyrer har også vist seg å ha positive effekter på generell helse, inkludert betennelsesdempende egenskaper.
 4. Høy konsentrasjon: Disse kapslene inneholder en høy konsentrasjon av omega-3 fettsyrer, noe som betyr at du får mer av de viktige næringsstoffene per kapsel.
 5. Kapsel form: Kapslene er enkle å svelge pga. sin avlange form og gir en nøyaktig dose av omega-3 fettsyrer.
 6. Praktisk pakking: Denne pakken med 120 kapsler gir deg nok omega-3-tilskudd for en betydelig periode, og produktet har lang holdbarhet.

Nycoplus kvalitet

Nycoplus er kjent for sin dedikasjon til kvalitet og pålitelighet når det gjelder kosttilskudd. Nycoplus selges kun i apotek, og viser frem et sterkt samfunnsansvar for folkehelsen. Produktene har vært på apotekhyllen i over 20 år, og er blitt en vanlig husholdningsvare i norske hjem. Nycoplus Høykonsentrert Omega-3 500 mg kapsler er nøye formulert og testet for å sikre renhet, kvalitet og effektivitet. Her er noen grunner til at du kan stole på Nycoplus for dine omega-3-behov

 • Farmasøytisk kvalitet: Nycoplus-produkter er produsert i samsvar med farmasøytiske standarder for kvalitet og renhet.
 • Høy konsentrasjon: Disse kapslene gir deg en høy konsentrasjon av omega-3 fettsyrer, noe som gir mer effektiv støtte til helsen din.
 • Nøyaktig dosering: Hver kapsel gir deg en nøyaktig mengde omega-3 fettsyrer, slik at du kan være trygg på at du får riktig dose hver gang.
 • Lang holdbarhet: Den praktiske pakken med 120 kapsler gir deg nok omega-3-tilskudd for en betydelig periode, og produktet har lang holdbarhet.
 • Trygg og pålitelig: Nycoplus Høykonsentrert Omega-3 500 mg kapsler er grundig testet for å sikre at de oppfyller strenge kvalitetsstandarder og er trygge å bruke som en del av din daglige helsestrategi.

Inkluder Nycoplus Høykonsentrert Omega-3 500 mg kapsler i din daglige rutine

Enten du ønsker å styrke hjerte- og hjernefunksjonen, opprettholde generell helse eller dra nytte av betennelsesdempende egenskaper, kan Nycoplus Høykonsentrert Omega-3 500 mg kapsler være den ideelle tillegg til din daglige rutine. Den høye konsentrasjonen av omega-3 fettsyrer gir deg mer effektiv støtte til helsen din, og produktet passer for folk i alle aldre og livsstiler. Bestill din pakke med 120 kapsler i dag og opplev fordelene med omega-3 fettsyrer for din velvære.

Produktet inneholder gelatin fra storfe. Uten gluten, laktose og sitrus.

Anbefalt bruk

Anbefalt dosering for voksne fra 18 år: 1–4 kapsler daglig.

For barn: 1–2 kapsler daglig.

Egenskaper

Navn: Nycoplus Høykonsentrert omega-3 500mg kapsler 120stk

Leverandør: Orifarm Healthcare AS

Varenummer: 922575

Ingredienser

1 kapsel inneholder 500 mg konsentert fiskeolje (hvorav 313 mg omega-3  (EPA 158 mg og DHA 105 mg), antioksidant (tokoferoler) og kaspselvegg (gelatin (storfe), glyserol).

Handlekurv
Nycoplus Høykonsentrert omega-3 500 mgNycoplus Høykonsentrert omega-3 500 mg kapsler 120stk
Opprinnelig pris var: kr 159,00.Nåværende pris er: kr 139,00.
Skroll til toppen