-17%
, , , ,

Nycoplus jerndråper 1mg/dråpe 30 ml

kr 149,00 ink. mva.

Nycoplus jerndråper er en enkel og effektiv måte å opprettholde sunne jernnivåer på.

EAN: 07038319119888 Produktnr: 829527 Kategorier: , , , ,
Sikker betaling

Pris pr. ml: kr. 5.97

Produktinformasjon

Nycoplus Jerndråper med 1 mg jerndose per dråpe gir deg en skånsom og tilpasningsdyktig metode for å øke ditt daglige inntak av jern. Denne hendige flaska inneholder 30 ml av jerndråper som gir presis dosering, og som kan være spesielt gunstig for de som trenger ekstra jerntilførsel, som gravide, småbarn, eller de som har vanskeligheter med å svelge tabletter.

Fordeler med Nycoplus jerndråper

  1. Presis dosering: Nycoplus Jerndråper gir deg full kontroll over ditt jerntilskudd med 1 mg jerndose per dråpe. Dette gjør det enkelt å tilpasse din dose i henhold til dine individuelle behov.
  2. Høy biotilgjengelighet: Jerndråper er kjent for sin høy biotilgjengelighet, noe som betyr at kroppen din lettere kan absorbere jernet og dra nytte av det.
  3. Skånsomt for magen: Noen mennesker opplever mageproblemer når de tar jerntabletter. Jerndråper kan være et mildere alternativ som er snillere mot magen.
  4. Allsidig bruk: Jerndråper kan brukes av mennesker i alle aldersgrupper, inkludert småbard og eldre. De kan også være et godt valg for de som har spesielle ernæringsbehov.
  5. Praktisk emballasje: Den lille flasken er enkel å oppbevare og ha med seg, og den gir deg nok jerndråper for en betydelig periode.

Nycoplus Kvalitet

Nycoplus er kjent for sin dedikasjon til kvalitet og pålitelighet når det gjelder kosttilskudd. Nycoplus selges kun i apotek, og viser frem et sterkt samfunnsansvar for folkehelsen. Produktene har vært på apotekhyllen i over 20 år, og er blitt en vanlig husholdningsvare i norske hjem. Nycoplus Jerndråper er nøye formulert og testet for å sikre renhet, kvalitet og effektivitet. Her er noen grunner til at du kan stole på Nycoplus for dine jerntilskuddsbehov

  • Farmasøytisk kvalitet: Nycoplus-produkter er produsert i samsvar med farmasøytiske standarder for kvalitet og renhet.
  • Nøyaktig dosering: Hver dråpe gir deg en nøyaktig mengde jern, slik at du kan være trygg på at du får riktig dose.
  • Lang holdbarhet: Den praktiske flasken med 30 ml jerndråper gir deg nok jern for en betydelig periode, og produktet har en lang holdbarhet.
  • Trygg og pålitelig: Nycoplus Jerndråper er grundig testet for å sikre at de oppfyller strenge kvalitetsstandarder og er trygge å bruke.

Inkluder Nycoplus Jerndråper i din Daglige Rutine:

Enten du har blitt diagnostisert med jernmangel eller ønsker å forebygge det, kan Nycoplus Jerndråper 1 mg/dråpe være en ideell tillegg til din daglige rutine. Dette produktet gir deg fleksibilitet og komfort når du øker jerntilførselen din.

Ta enkelt kontroll over din jerninntak med Nycoplus Jerndråper 1 mg/dråpe. Bestill din flaske med 30 ml i dag og gi kroppen din den nødvendige støtten for å opprettholde et sunt jerntilførselsnivå.

Nycoplus jerndråper er ikke anbefalt til barn under 2 år.

Egenskaper

Navn: Nycoplus jerndråper 1mg/dråpe 30 ml

Leverandør: Orifarm Healthcare AS

Varenummer: 829527

Ingredienser

Kokosolje, jern (pentakarbonyl) (mineral), fortykningsmiddel (mono- og diglyserider av fettsyrer).

Handlekurv
Nycoplus jerndråperNycoplus jerndråper 1mg/dråpe 30 ml
kr 149,00 ink. mva.
Skroll til toppen