-27%
, , , ,

Nycoplus Jerntilskudd 20mg 100stk

kr 109,00 ink. mva.

Nycoplus Jerntilskudd 20mg er et kosttilskudd som gir en praktisk måte å øke inntaket av jern i kroppen på.

EAN: 07038310002639 Produktnr: 904915 Kategorier: , , , ,
Sikker betaling

Pris pr. stk.: kr. 1.49

Produktinformasjon

Nycoplus Jerntilskudd 20 mg gir deg en pålitelig måte å øke ditt daglige inntak av jern på. Denne praktiske pakken inneholder 100 tabletter, hver med 20 mg jern, for å bidra til å opprettholde et sunt jernnivå i kroppen og bekjempe tretthet og svakhet.

Fordeler med Nycoplus Jerntilskudd

  1. Jern for vitalitet: Jern er en viktig mineral som hjelper til med å transportere oksygen gjennom kroppen. Dette kan øke energinivået og bekjempe tretthet.
  2. Nøyaktig dosering: Hver tablett inneholder en nøyaktig dose på 20 mg jern, noe som gjør det enkelt å kontrollere ditt daglige inntak og unngå overdosering.
  3. Ferrosulfat: Tablettene inneholder ferrosulfat, en form for jern som er kjent for sin gode biotilgjengelighet og effektivitet i kroppen.
  4. Støtter kroppens funksjoner: Jern er også avgjørende for produksjonen av hemoglobin, som er ansvarlig for å transportere oksygen til cellene våre. Dette støtter mange viktige kroppsfunksjoner.
  5. Energinivå: Ved å bidra til normal energimetabolisme, kan Nycoplus Jerntilskudd hjelpe deg med å føle deg mer opplagt og våken i hverdagen.

Nycoplus Kvalitet:

Nycoplus har et solid rykte for kvalitetsprodukter innen kosttilskudd. Nycoplus selges kun i apotek, og viser frem et sterkt samfunnsansvar for folkehelsen. Produktene har vært på apotekhyllen i over 20 år, og er blitt en vanlig husholdningsvare i norske hjem. Nycoplus Jerntilskudd 20 mg er nøye formulert og testet for å sikre renhet, kvalitet og effektivitet. Her er noen grunner til at du kan stole på Nycoplus for dine jerntilskuddsbehov:

  • Farmasøytisk kvalitet: Nycoplus-produkter er fremstilt i samsvar med farmasøytiske standarder for kvalitet og renhet.
  • Nøyaktig dosering: Hver tablett gir deg en nøyaktig mengde jern, slik at du kan være sikker på at du får den rette mengden.
  • Lang holdbarhet: Den praktiske pakken med 100 tabletter gir deg nok jern for en betydelig periode, og produktet har en lang holdbarhet.
  • Trygg og pålitelig: Produktet er grundig testet for å sikre at det oppfyller strenge kvalitetsstandarder og er trygt å bruke.

Inkluder Nycoplus Jerntilskudd i din daglige rutine

Enten du lider av jernmangel eller ønsker å forebygge det, kan Nycoplus Jerntilskudd 20 mg være den ideelle tillegg til din daglige rutine. Dette produktet er egnet for folk i alle aldre, spesielt de som er i risikogruppen for jernmangel, som gravide, menstruerende kvinner eller vegetarianere og veganere.

Produktet inneholder ikke gluten, gelatin, laktose, sitrus eller animalske ingredienser.

Ved å ta en tablett daglig, kan du bidra til å opprettholde et sunt jernnivå i kroppen og forbedre ditt generelle velvære. Bekjemp tretthet og svakhet, og oppretthold din vitalitet med Nycoplus Jerntilskudd.

Prioriter din helse med Nycoplus Jerntilskudd 20 mg. Bestill din pakke med 100 tabletter i dag og gi kroppen din den støtten den fortjener.

Egenskaper

Navn: Nycoplus Jerntilskudd 20mg 100stk

Leverandør: Orifarm Healthcare AS

Varenummer: 904915

Ingredienser

Fyllstoffer (kalsiumfosfat, cellulose), ferrobisglycinat (mineral), fyllstoff (kryssbundet natriumkarboksymetylcellulose), overflatebehandlingsmidler (hydroksypropylmetylcellulose, magnesiumsalter av fettsyrer), fyllstoff (silisiumdioksid), fargestoffer (jernoksider), overflatebehandlingsmidler (talkum, fettsyrer).

Handlekurv
Nycoplus Jerntilskudd 20mg 100stkNycoplus Jerntilskudd 20mg 100stk
kr 109,00 ink. mva.
Skroll til toppen