, , , , ,

Nycoplus Multi barn tyggetabletter 100 stk

kr 109,00

Nycoplus Multi Barn Tyggetabletter er en velsmakende og praktisk måte å sikre at barnet ditt får den nødvendige ernæringen hver dag.

EAN: 07038319021082 Produktnummer: 993790 Kategorier: , , , , ,
Sikker betaling
 • Vipps logo ikon.
 • Klarna logo ikon

Pris pr. stk.: kr. 1.09

Produktinformasjon

Nycoplus Multi Barn Tyggetabletter er utviklet spesielt for aktive barn som trenger en balansert tilførsel av viktige vitaminer og mineraler for sunn vekst og utvikling. Denne praktiske pakken inneholder 100 tyggetabletter, hver nøye formulert for å dekke barnets daglige ernæringsbehov.

Fordeler med Nycoplus Multi Barn Tyggetabletter

 1. Komplett vitamin- og mineraltilskudd: Nycoplus Multi Barn Tyggetabletter inneholder en omfattende blanding av vitaminer og mineraler som er nødvendige for barns sunne utvikling, inkludert vitamin A, C, D, E, B-vitaminer, jern, kalsium og mange flere.
 2. Støtter vekst og utvikling: Dette produktet gir essensiell næring som bidrar til å støtte barns fysiske og mentale utvikling. Barn er i konstant utvikling, både fysisk og mentalt, som krever riktig og god ernæring.
 3. Immunstøtte: Vitamin C og D bidrar til å styrke barns immunforsvar og beskytte dem mot infeksjoner og sykdommer.
 4. Energinivå: B-vitaminer hjelper til med normal energimetabolisme og kan bidra til å redusere tretthet og utmattelse hos aktive barn.
 5. Praktiske tyggetabletter: Barn elsker smaken av disse tyggetablettene, og det gjør det enkelt for dem å ta sin daglige dose av nødvendige vitaminer og mineraler.
 6. Praktisk emballasje: Denne pakken med 100 tyggetabletter gir nok tilskudd for en betydelig periode, og produktet har lang holdbarhet.

Nycoplus Kvalitet

Nycoplus er kjent for sin dedikasjon til kvalitet og pålitelighet når det gjelder kosttilskudd. Nycoplus Multi Barn Tyggetabletter er nøye formulert og testet for å sikre renhet, kvalitet og effektivitet. Her er noen grunner til at du kan stole på Nycoplus for dine barns ernæringsbehov:

 • Farmasøytisk kvalitet: Nycoplus-produkter er produsert i samsvar med farmasøytiske standarder for kvalitet og renhet.
 • Nøyaktig dosering: Hver tyggetablett gir barnet ditt en nøyaktig mengde vitaminer og mineraler, slik at du kan være trygg på at de får riktig næring.
 • Lang holdbarhet: Den praktiske pakken med 100 tyggetabletter gir nok tilskudd for en betydelig periode, og produktet har lang holdbarhet.
 • Trygg og pålitelig: Nycoplus Multi Barn Tyggetabletter er grundig testet for å sikre at de oppfyller strenge kvalitetsstandarder og er trygge å bruke.

Inkluder Nycoplus Multi Barn Tyggetabletter i din Barns Daglige Rutine:

Enten du ønsker å sikre en balansert ernæring for barna dine, styrke deres immunforsvar eller støtte deres vekst og utvikling, kan Nycoplus Multi Barn Tyggetabletter være den ideelle tillegg til deres daglige rutine. Disse tyggetablettene er egnet for aktive barn i alle aldre og livsstiler.

Gi dine barn den komplette næringen de trenger med Nycoplus Multi Barn Tyggetabletter. Bestill din pakke med 100 tabletter i dag, og hjelp barna dine å opprettholde en sunn og aktiv livsstil.

Til barn fra 3 år og oppover. Inneholder ikke gelatin, laktose, gluten eller sitrus. Egnet for vegetarianere.

Egenskaper

Navn: Nycoplus Multi barn tyggetabletter 100 stk

Leverandør: Orifarm Healthcare AS

Varenummer: 993790

Ingredienser

Søtstoff (sorbitol, xylitol), aroma, antiklumpemiddel (magnesiumsalter av fettsyrer, fettsyrer), søtstoff (sukralose). Vitaminer: L-askorbinsyre, natrium L-askorbat, nikotinamid, DL-alfa-tokoferylacetat, kalsium-D-pantotenat, riboflavin, tiaminmononitrat, pyridoksinhydroklorid, retinylacetat, pteroylmonoglutaminsyre, D-biotin, kolekalsiferol, cyanokobalamin. Mineraler: magnesiumhydroksid, jern(II)sulfat, sinksitrat, mangansulfat, kobbersulfat, kaliumjodid, natriummolybdat, natriumselenitt.

Handlekurv
Nycoplus Multi BarnNycoplus Multi barn tyggetabletter 100 stk
kr 109,00
Skroll til toppen