, , , ,

Nycoplus Multi uten A-, D- og K-vitamin 100stk

kr 99,00

Nycoplus Multi uten A-, D- og K-vitamin 100stk er et kosttilskudd som gir deg et komplett spekter av vitaminer og mineraler som bidrar til en sunn livsstil.

EAN: 07038319037304 Produktnummer: 915202 Kategorier: , , , ,
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. stk.: kr. 0.99

Produktinformasjon

Nycoplus Multi uten A-, D- og K-vitamin 100stk er et kosttilskudd som gir deg et komplett spekter av vitaminer og mineraler som bidrar til en sunn livsstil. Hver pille inneholder en balansert kombinasjon av essensielle næringsstoffer som kroppen din trenger, og den er spesielt designet for de som ønsker å unngå overskudd av vitamin A, D og K.

Denne multivitaminen inneholder vitamin B, C, E og mineraler som jern, magnesium, kalsium og sink som støtter kroppen din på en rekke måter. Vitamin B bidrar til å redusere tretthet og utmattelse, mens kalsium og magnesium bidrar til å opprettholde normale bein og tenner.

Med Nycoplus Multi uten A-, D- og K-vitamin 100stk får du et kosttilskudd som er skreddersydd for deg og din livsstil. Disse pillene er lette å svelge og inneholder ikke kunstige farger eller konserveringsmidler.

Fordeler med Nycoplus Multi uten A-, D- og K-vitamin

  • Inneholder et komplett spekter av vitaminer og mineraler
  • Spesielt designet for de som ønsker å unngå overskudd av vitamin A, D og K
  • Vitamin B bidrar til å redusere tretthet og utmattelse
  • Kalsium og magnesium bidrar til å opprettholde normale bein og tenner
  • Lett å svelge piller uten kunstige farger eller konserveringsmidler

Egenskaper

Navn: Nycoplus Multi uten A-, D- og K-vitamin 100stk

Leverandør: Orifarm Healthcare AS

Varenummer: 915202

Ingredienser

Fyllstoffer (cellulose, kalsiumkarbonat), overflatebehandlingsmiddel (hydroksypropylmetylcellulose), fyllstoffer (kryssbundet natriumkarboksymetylcellulose, silisiumdioksid), fargestoffer (jernoksid), overflatebehandlingsmidler (magnesiumsalter av fettsyrer, fettsyrer, talkum). Vitaminer: L-askorbinsyre, DL-tokoferylacetat, nikotinamid, kalsium-D-pantotenat, tiaminmononitrat, cyanokobalamin, pyridoksinhydroklorid, riboflavin, pteroylmonoglutaminsyre, D-biotin. Mineraler: magnesiumoksid, jern(II)fumarat, sinkoksid, mangansulfat, kobbersulfat, kaliumjodid, kromklorid, natriumselenitt, natriummolybdat.

Handlekurv
Nycoplus Multi utenNycoplus Multi uten A-, D- og K-vitamin 100stk
kr 99,00
Skroll til toppen