-22%
, , ,

Nycoplus Omega-3 Basic Kapsler 90 stk

Opprinnelig pris var: kr 179,00.Nåværende pris er: kr 139,00.

Nycoplus Omega-3 basic kapsler er et godt produkt for deg som ikke drikker tran eller trenger ekstra fiskeolje.

EAN: 7038319034372 Produktnummer: 903201 Kategorier: , , , Stikkord: , , ,
Sikker betaling
 • Vipps logo ikon.
 • Klarna logo ikon

Pris pr. stk.: kr. 1.54

Produktinformasjon

Nycoplus Omega-3 Basic kapsler gir deg en enkel og praktisk måte å støtte hjerte- og hjernefunksjonen samt din generelle helse. Dette kosttilskuddet inneholder 90 kapsler, hver rik på omega-3 fettsyrer som EPA (eikosapentaensyre) og DHA (dokosaheksaensyre), som er kjent for sine mange helsefordeler.

Fordeler med Nycoplus Omega-3 Basic kapsler

 1. Hjertehelse: Omega-3 fettsyrer, spesielt EPA og DHA, er gunstige for hjertet ved å bidra til normal hjertefunksjon.
 2. Hjernefunksjon: DHA er spesielt viktig for hjernens helse og kognitive funksjoner, og kan støtte konsentrasjon og hukommelse.
 3. Generell helse: Omega-3 fettsyrer har også vist seg å ha positive effekter på generell helse, inkludert betennelsesdempende egenskaper.
 4. Allsidig bruk: Omega-3 er egnet for folk i alle aldre og livsstiler, og det er spesielt gunstig for de som ønsker å dra nytte av omega-3-fettsyrer i kostholdet sitt.
 5. Kapsel form: Kapslene er enkle å svelge og gir en nøyaktig dose av omega-3 fettsyrer.
 6. Praktisk pakking: Denne pakken med 90 kapsler gir deg nok omega-3-tilskudd for en betydelig periode, og produktet har lang holdbarhet.

Kvalitet fra Nycoplus

Nycoplus er kjent for sin dedikasjon til kvalitet og pålitelighet når det gjelder kosttilskudd. Nycoplus selges kun i apotek, og viser frem et sterkt samfunnsansvar for folkehelsen. Produktene har vært på apotekhyllen i over 20 år, og er blitt en vanlig husholdningsvare i norske hjem. Nycoplus Omega-3 Basic kapsler er nøye formulert og testet for å sikre renhet, kvalitet og effektivitet. Her er noen grunner til at du kan stole på Nycoplus for dine omega-3-behov

 • Farmasøytisk kvalitet: Nycoplus-produkter er produsert i samsvar med farmasøytiske standarder for kvalitet og renhet.
 • Nøyaktig dosering: Hver kapsel gir en nøyaktig mengde omega-3 fettsyrer, slik at du kan være trygg på at du får riktig dose hver gang.
 • Lang holdbarhet: Den praktiske pakken med 90 kapsler gir deg nok omega-3-tilskudd for en betydelig periode, og produktet har lang holdbarhet.
 • Trygg og pålitelig: Nycoplus Omega-3 Basic kapsler er grundig testet for å sikre at de oppfyller strenge kvalitetsstandarder og er trygge å bruke som en del av din daglige helsestrategi.

Inkluder Nycoplus Omega-3 Basic kapsler i din daglige rutine

Enten du ønsker å styrke hjerte- og hjernefunksjonen, dra nytte av betennelsesdempende egenskaper eller opprettholde generell helse, kan Nycoplus Omega-3 Basic kapsler være den ideelle tillegg til din daglige rutine. Dette produktet passer for folk i alle aldre og livsstiler, og det gir en enkel måte å få de nødvendige næringsstoffene kroppen din trenger for en sunn og aktiv livsstil. Bestill din pakke med 90 kapsler i dag og opplev fordelene med omega-3 fettsyrer for din velvære.

Anbefalt bruk

Anbefalt daglig dose er 2 kapsler daglig.

Egenskaper

Navn: Nycoplus Omega-3 basic kapsler 90stk

Leverandør: Nycoplus

Varenummer: 903201

Ingredienser

2 kapsler inneholder: Vitamin A 250 ug RE, Vitamin D 10 ug, Vitamin C 90 mg, Vitamin E 30 mg a-TE. Konsentrert fiskeolje 1386 mg – hvorav omega-3 866 mg – EPA 437 mg og DHA 291 mg. Ingredienser: konsentrert fiskeolje, fyllemiddel (silisiumdioksid), antioksidant (tokoferoler), kapselvegg [gelatin (storfe), glyserol, fargestoff (karamell)]. Vitaminer: L-askorbinsyre,DL-alfa-tokoferylacetat, retinylpalmitat, kolekalsiferol.

Handlekurv
Nycoplus Omega-3 basicNycoplus Omega-3 Basic Kapsler 90 stk
Opprinnelig pris var: kr 179,00.Nåværende pris er: kr 139,00.
Skroll til toppen